2777
2789
عنوان

بچه پسرخالم تازه به دنیا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 34 پست
تو ۳۵ هفتگی ۲۷۰۰ بود، نمیدونم بدنیا بیاد چقد میشه، ۱ شهریور سزارین میکنم ان شالله

خوب یوده بالای ۳کیلو میشه 

چند کیلو  خودت وزن گرفتی

این دو هفته دلستر بخور بچه وزن میگیره 

خوش بحالت زایمان ات نزدیکه من چی بگم ۶ماه دیگع باید صبر کنم🤣🤣🤣

تو ۳۵ هفتگی ۲۷۰۰ بود، نمیدونم بدنیا بیاد چقد میشه، ۱ شهریور سزارین میکنم ان شالله

زن پسرخالم میگفت سزارین خوب نیست.

شکم رو از چند تا جا باز میکنن. دوران نقاهتش طولانیه.

میگفت من طبیعی زاییدم بعد از زایمان بلند شدم راه رفتم ولی کسی که سزارین کرده تا ۱۲ ساعت نمیتونه راه بره. عوارضش هم تا اخر عمر میمونه با آدم

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره.دوست دارم بزرگ بشه. دوباره برم خونشون ایندفعه واقعا بغلش کنم.

بچه هم هوا بخوره اب میره زیر پوستش دوقلوهای ما همچین چاق شده بودن یه غبغبی داشتن بیا و ببین😂😂😂 

من بودم ول نمیکردم نوزادو خیلی بچه دوس دارم

خوب یوده بالای ۳کیلو میشه چند کیلو خودت وزن گرفتیاین دو هفته دلستر بخور بچه وزن میگیره خوش بحالت زا ...

چ طعمی ؟ توروخدا جواب میده؟ ضرر نداره واسه بچه؟

خودم خییییییلی چاق شدم از ریخت دراومدم. از روز اول شکم آوردم، این دو هفته خیلی سختتر میگذره، اصلا تحمل گرما رو هم ندارن، دست و پام ورم کرده 

حداقل با تحمل این همه سختی خدا کنه سالم بدنیا بیاد، بدون عیب و ایراذ باشه 

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
زن پسرخالم میگفت سزارین خوب نیست.شکم رو از چند تا جا باز میکنن. دوران نقاهتش طولانیه.میگفت من طبیعی ...

اره دقیقا من زایمان کردم  یعنی بعد زایمان شکمم چسبید ب کمرم زیر دنده هام حس میکردم 

بعدم همه کارام میکردم با اینکه بخیه داشتم خیلی شارژ بودم 

ولی بعضی وقتا باید سز بشی شاید بچه بریچ باشه شاید مادر لگن اش برای زایمان طبیعی باز نشه 

خداکنه منم دومی بتونم طبیعی بیارم

زن پسرخالم میگفت سزارین خوب نیست.شکم رو از چند تا جا باز میکنن. دوران نقاهتش طولانیه.میگفت من طبیعی ...

من بچه دوممه، نه واسه من راحت بود بچه اولم خیلی راضی بودم، اونحا پرستار حتی لحظه بعد عمل آورد دخترمو شیر دادم بهش ده بار هم زایمان کنم سزارین انتخاب میکنم، از طبیعی میترسم، 

چ طعمی ؟ توروخدا جواب میده؟ ضرر نداره واسه بچه؟خودم خییییییلی چاق شدم از ریخت دراومدم. از روز اول شک ...

نه خیلی از بچه ها گفتن ماه ها اخر دکتر گفته بخورین برای وزن گیری خوبه بعدم دلستر خاصیت داره بدی نداره دلت بد نکن الکی 

مزه اش مهم نیس 

اون چاقی کاذبه ماله ورمه و تغییر هرمون ها منم پسر داشتم دماغم باد کرده بود  صورتتم پر تر شده بود

اونا درست میشه فقط بعد زایمان جوراب بپوش گن ببند 

کاچی زیاد بخور 

از الانم سینه هاتو چرب کن چون موقع شیردهی زخم میشه بدجور اگ ماساژ ام بدی بهتر چون طبیعی نمیاری ک موقع زایمان شیر خود ب خودت بیاد باید چند روز بدی تا راه بیوفته نگران این چیزا نباش 

روغن حیوانی بخور . قرص کلسیم خارجی ام بگیر برای شیردهی و کمبود کلسیم خودت عالیه

چ طعمی ؟ توروخدا جواب میده؟ ضرر نداره واسه بچه؟خودم خییییییلی چاق شدم از ریخت دراومدم. از روز اول شک ...

سالم بدنیا میاد بسپار ب کسی ک خودش بهت هدیه داده دلتو قرص کن 

من الان جات بودم عروسی داشتم😂😂😂

نه خیلی از بچه ها گفتن ماه ها اخر دکتر گفته بخورین برای وزن گیری خوبه بعدم دلستر خاصیت داره بدی ندار ...

مرسی عزیزم، خیلی مفید بود، اره والا موندم ب فکر زخم سینه، سر دخترم ده روز طول کشید خوب شم

مرسی عزیزم، خیلی مفید بود، اره والا موندم ب فکر زخم سینه، سر دخترم ده روز طول کشید خوب شم

کرم شقاق سینه بگیر یا با روغن های گیاهی ماساژ بده هم سرش درمیاد هم شیرت راه میوفته اگرم شیردوش داری امتحان کن 

زیر دوش اب گرم ی صندلی بذار هی ماساژ بده هم برات خوبه هم رگ های سینه ات باز میشه . خسته میشه شب ب شوهرت بگو روغن بزنه ماساژ بده

سالم بدنیا میاد بسپار ب کسی ک خودش بهت هدیه داده دلتو قرص کن من الان جات بودم عروسی داشتم😂😂😂

😂😂😂 وای ماشاالله چ روحیه خوبی داری، واسه من این دو هفته دو سال میگذره انقد غر میزنم انقد کم تحملم 

کرم شقاق سینه بگیر یا با روغن های گیاهی ماساژ بده هم سرش درمیاد هم شیرت راه میوفته اگرم شیردوش داری ...

سینه هام انقد تیره شدن نزاشتم شوهرم ببینه، خجالت میکشم، الان آغوز میاد از سینه ام، فشار ک میدم چند قطره میاد ، خودش مثل روغنه، میمالم ب نوک میگم نرم باشه 

😂😂😂 وای ماشاالله چ روحیه خوبی داری، واسه من این دو هفته دو سال میگذره انقد غر میزنم انقد کم تحملم

الهی بگردم دیگه بهشتی شدن الکی نیس عزیزم 

انرژی تو همیشه بالا نگه داره 

قراره یه شاه پسر بیاری ک جنستم جور بشع ایشالا عالی باش فردا دلت تنگ میشه حتی واسه همین بی خوابی هات🥰😘

ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلت . زایمان راحتی داشته باشی 

همچی ام همون جوری ک میخای اتفاق بیوفته ب حق فاطمه زهرا 💋

سینه هام انقد تیره شدن نزاشتم شوهرم ببینه، خجالت میکشم، الان آغوز میاد از سینه ام، فشار ک میدم چند ق ...

چند هفته ختم بارداری داده دکترت 

خب خوبه دیگ . باز شوهر من تا هر روز تغییرات سینه منو نبینه ول نمیکنه ی روز میگع بزرگ شده ی روز میگع سفت شده..‌‌🤣🤣🤣🤣