2777
2789
عنوان

چی کار کنم استرس زیاد دارم

151 بازدید | 12 پست

چند وقته به خاطر شرایطم صبح نمی تونم بخوابم معمولا از ساعت 6 بیدارم اصلا دوست ندارم روز بشه از صبح دلشوره می گیرم تا شب قلبم درد می کنه همش منتظر آشوب و دعوا هستم شبا آروم تر میشم. ولی بازم همچنان نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو دکتر داری به خودت استرس وارد می‌کنی و تپش قلب میگیری فشارت بالا پایین میشه /قهوه نخور. چای کم رنگ بخور هر صبح دوش بگیر  الان اگه این حالت داری برو دوش بگیر آب خنک باشه بهتره  امروز حتی برو دکتر  

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
عزیزم اصلا اینجوری فکر نکن خودکشی که ترس ندارن هرکسی گفته ترس داره زر زده. برو با خیال بمیر

مگه تو تجربه کردی مرگ رو.

عزیزم منم خیلی وقتها چیزهایی رو تجربه کردم که احساس کردم شرایطم خیلی سخت شده. ولی مطمین باش همشون میگذره و گذشت زمان خیلی چیزها رو درست می‌کنه. اگه از لحاظ جسمی هم مشکل داری برو دکتر

انقدر گرفتاری دارم که نمی تونم به دکتر فکر کنم دوست دارم زودتر بمیرم. فکر می کنم تمام مشکلات تقصیر م ...

منم دقیقا همینم عزیزم 

با استرس می‌خوابم با استرس بیدار میشم 

حتی نصف شب بارها بیدار میشم یهو میبینم ک تو خونه خودم نیستم غم دنیا میاد ب دلم

تمرکز ندارم 

ترس و استرس لحظه ای ولم نمیکنه 

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!