2777
2789

من میخام ایفون بخرم قیمت مهم نیست فقط دوربین ببینین خانما خلاصه توضیح بدم مثلا من تو یه گوشی ارزونتر احساس میکنم خیلی خوشگلتر ادم میفته تا مثلا ایفون ۱۳ مثلا، با اینکه اون گوشی که زشت میفتم عدد مگاپیکسلش بیشتره،فکر کنم ربط به پردازش دوربین داره،بنظر شما کدوم گوشی برای سلفی بهتره؟تو ایفون باشه بهتره

والا من ایفون دارم بازم فرق خاصی تو دوربینش ندیدم

خوبه ها ولی باید بلد باشی هم عکس بگیری هم تنظیماتش رو اوکی کنی 

ولی خب دیگ باید با قیافه هم کنار اومد👩🏻‍🦯

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوربینش تورو قشنگ نشون نمی ده

همونی ک هستی نشون میده یا هر طوری با هر رنگ پوستی

من چارتا خال دارم رو صورتم همه کوشیا میگن غمت نباشه 

آیفون میگ بیا ی خال پنجمم پیدا کردم

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
دوربینش تورو قشنگ نشون نمی ده همونی ک هستی نشون میده یا هر طوری با هر رنگ پوستیمن چارتا خال دارم رو ...

پس این نشون از کیفیت بالاش دیگه ،منم سیزده دارم کیفیت عکسش خیلی واضح و شفاف و واقعی 

دوربینش تورو قشنگ نشون نمی ده همونی ک هستی نشون میده یا هر طوری با هر رنگ پوستیمن چارتا خال دارم رو ...

نه بابا پوست تیره تر نشون میده من پوستم روشن تو ایفون تیره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
پس این نشون از کیفیت بالاش دیگه ،منم سیزده دارم کیفیت عکسش خیلی واضح و شفاف و واقعی

من نگفتم خرابع 

خودم همه عکسام مستفرت با ایفونه 

گفت کدوم خوشگل نشون میده 

آیفون قشنگترت نمیکنه خودتو نشون میده(خودمونم قشنگیم چ خال خالی چ ساده)

نه بابا پوست تیره تر نشون میده من پوستم روشن تو ایفون تیره

نمیدونم والا من ک راضیم 

البته خودم ندارم اما ازونی ک میگیرم همه عکسام با اونه

والا من ایفون دارم بازم فرق خاصی تو دوربینش ندیدمخوبه ها ولی باید بلد باشی هم عکس بگیری هم تنظیماتش ...

چه مدلی دارین؟من ۱۳ پرومکس عکس گرفتم اصلا دوست نداشتم عکسم با ایفون ۷ خیلی قشنگ تر افتاده تا ۱۳،پوستمو خیلی خراب نشون میده مگه ن قیافه که همونه

دقیقا همینه من پوست خیلی خوبه دارم ولی با ایفون ۱۳ عکس میندازم انگار صورتم پر از خط و خال هست 😑