2777
2789
عنوان

دوری و دوستی با خانواده شوهر

1531 بازدید | 26 پست

این دوری و دوستی چقدر توی روابطتون تأثیر گذاشته؟؟ به نظر من وقتی رفت و آمد کم میشه ریشه خیلی از اختلافات خواهر شوهر و عروس و اینا تو همین نزدیک بودنه، یه زن دایی داشتم یه مدت یه شهر دیگه بودن و وقتی عید و مناسبت میومدن خونه مامان بزرگم اینا همه چی آروم بود تا این ك بالای خونه مامان بزرگم اینا ساخت و ساز راه افتاد و زن داییم اینا اومدن بالا و چند سال بعدشم اون یکی داییم ازدواج کرد و چند ماه قبلم یه دایی دیگم الان دیگه آرامش ندارن هر روز جنگ ، دعوا ، یه ماجرای جدید در حالی ك زن دایی بزرگم ك هیچ وقت رفت و آمد نداشته و نداره و فقط مناسبتا رو میاد خیلی ارزش داره و هیچ وقتم هیچ دعوا و ماجرایی نداشته با اینا..

یا مثلاً من تا سه سالگیم پیش مامان بزرگم اینا زندگی میکردیم تو روستا بعدش هر روز مامانم و عمم اینا دعوا می‌کردن ولی از وقتی اومدیم شهر و ازشون دور شدیم انگار آب رو آتیش شد همه چی بهتر شد و الانم تو طول این همه سال رابطه مامانم و اونا هیچ دعوا و درگیری ای نداشته هر کی هر چی می‌دونه تو دلش می‌مونه و همه با خدافظی میرن خونه هاشون..

خودم مجردم ولی با توجه به تجربیات و دیدن آدمای اطراف فکر میکنم آدم هر چقدر از خانواده شوهر دور باشه هم ارزش خودش حفظ میشه هم اونا و این دوری و دوستی بهترین روشه.

علت سکوتم در برابر توهین بعضیا اینه که مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂✌🏻

من فاصلم تا خانواده شوهرم ۳ ساعت بود. ماهی یه بار میدیدمشون انقد زندگیم خوب بود.

الان شده ۱ ساعت همش میخوان بیان خونم. دیوونم کردن. زندگیم سیاه شده

تورو خدا دعا کنید یا دور شن یا قطع رابطه کنیم بدرک اعصاب خوردیش فقط نبینمشون

بنفشه🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد بودم خیلی باخواهرشوهرام درارتباط بودم طوری ک باعث شد واسه همه چیزم تصمیم بگیرن عقدکردیم بارهابهم بی احترامی کردن🙂من شدم ادم بده الانم عقدم وکامل رابطم قطع مگه توجشن یاخونه مادرشوهرم ببینمشون

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

دقیقا درسته متاسفانه من همسرم وابسته اس و بخوامم نمیتونم دور بشم چون جنگ و جدال راه میفته..یعنی ما دوشب درمیون باید بریم اونجا تاحالا همچین دخالتی نکردن تو زندگیمونا ولی کلا هرچی بیشتر بری بیشتر سلطه دارن تو هرچیزی میخوان اظهار نظر کنن..برای اطرافیان رو دیدم

من ک انقدر توهین کردن تهمت زدن قطع رابطه کردم یه مدت، جاریمم همینطور اونم نمیرفت ی مدت، بعد مجبور شدم اشتی کنم ولی رفتن همه دخترای فامیل ث دوستاشون برعلیهدما کردن هرروز استوری میرارن و مسخره میکنن، هرروز نگاه میکنم میبینم یه ادم جدید بهشون اضاف شد، جاریمم ازونا بدتر البته حسود زیاااااد، فقط موندم چیکار کنم

من از نزدیک بودن خیلی ضربه خوردم 

تا اینک جدا شدم 

ما تو یه ساختمون بودیم و من خونه خریدم و بلند شدم کلا 

الان دیگ بروشون نمیارم که چقدر اذیتم کردن چون هر چی باشه خانواده همسرم هستن احتراماتمو میذارم و خیلی همه چی بهتر شده 

حد و حدودا حفظ شده

واسه ی ما خیلی موثر بوده البته خانواده پدری رو ده سال بیشتره کلا نمیبینیم

چی موثر بوده؟

علت سکوتم در برابر توهین بعضیا اینه که مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂✌🏻

من دوری میکنم و رفت و آمد ندارم خیلی ولی مادرشوهرم گیره دم به دقیقه کار میتراشه برای شوهرم مثلا فلان چیز بخر برام فلان جا ببرتم کار شوهرم آزاده مغازه داره انتظار داره شوهرم کارشو تعطیل کنه واقعا کلافه شدیم ولی چیزی هم نمیگیم

من دوری میکنم و رفت و آمد ندارم خیلی ولی مادرشوهرم گیره دم به دقیقه کار میتراشه برای شوهرم مثلا فلان ...

باید درک کنن دیگه حق با شماست، خیلی وقتا متاسفانه بزرگترا از همین موقعیت ك قابل احترامن سو استفاده میکنن

شوهرت نمیگه بریم خونه ی خواهرم،،به خاطر اونا شوهرت باهات بحث نکرده؟

اوایل متوجه شد خواهراش مقصرن ن چیزی نگفت ولی چون اقا دهن بین بعدیمدت نظرش عوض شد گفت تودروغ میگی خواهرم فحشت داده🙂

خیلی توشرایط سختیم  وواقعا کم اوردم بخاطردهن لقی ودهن بینیش

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻