این دوری و دوستی چقدر توی روابطتون تأثیر گذاشته؟؟ به نظر من وقتی رفت و آمد کم میشه ریشه خیلی از اختلافات خواهر شوهر و عروس و اینا تو همین نزدیک بودنه، یه زن دایی داشتم یه مدت یه شهر دیگه بودن و وقتی عید و مناسبت میومدن خونه مامان بزرگم اینا همه چی آروم بود تا این ك بالای خونه مامان بزرگم اینا ساخت و ساز راه افتاد و زن داییم اینا اومدن بالا و چند سال بعدشم اون یکی داییم ازدواج کرد و چند ماه قبلم یه دایی دیگم الان دیگه آرامش ندارن هر روز جنگ ، دعوا ، یه ماجرای جدید در حالی ك زن دایی بزرگم ك هیچ وقت رفت و آمد نداشته و نداره و فقط مناسبتا رو میاد خیلی ارزش داره و هیچ وقتم هیچ دعوا و ماجرایی نداشته با اینا..
یا مثلاً من تا سه سالگیم پیش مامان بزرگم اینا زندگی میکردیم تو روستا بعدش هر روز مامانم و عمم اینا دعوا میکردن ولی از وقتی اومدیم شهر و ازشون دور شدیم انگار آب رو آتیش شد همه چی بهتر شد و الانم تو طول این همه سال رابطه مامانم و اونا هیچ دعوا و درگیری ای نداشته هر کی هر چی میدونه تو دلش میمونه و همه با خدافظی میرن خونه هاشون..
خودم مجردم ولی با توجه به تجربیات و دیدن آدمای اطراف فکر میکنم آدم هر چقدر از خانواده شوهر دور باشه هم ارزش خودش حفظ میشه هم اونا و این دوری و دوستی بهترین روشه.