2777
2789

حالم خیلی بده کاش میخوابیدم صبح پامیشدم تکلیفم روشن میشد و دیگه غصه نداشتم آرامش داشتم کاش میشد به روز از ته دل شاد باشم بدون فکر بدون دغدغه بدون شک

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینم چیکار کرده؟

9 ماه پیش خیانت کرد مچش گرفتم تو خونم بعد دوباره 10 روز پیش فهمیدم بهم دروغ میگه هی خدا امشبم دعوامون شد نفرینش کردم بهم گفت تو خودت نفرینی

امیدوارم حال دلت خیلی زود خیلی خیلی خوب بشه . سپردمت به خداخودتم باهاش حرف بزن فقط اون میدونه که چطو ...

مرسی عزیزم ای کاش خدا صدامو میشنید سالهاست ک خوشی نکردم از ته دلم از وقتی مجرد بودم مشکلات خانواده اینم از شوهرم از هیچی شانس نیاوردم نه پدر نه مادر نه خانواده نه شوهرم خدا نمیدونم چطور از مساوات حرف میزنه وقتی به یکی همه چی میده از یکی همه چی میگیره حتی ساده ترین چیزها را

مرسی عزیزم ای کاش خدا صدامو میشنید سالهاست ک خوشی نکردم از ته دلم از وقتی مجرد بودم مشکلات خانواده ا ...

ببین چون خودم روزای فوق العاده سختی رو تو گذشته گذروندم درکت میکنم و بهت قول میدم صدام از جای گرم بلند نمیشه. حتی فکرشم نمیتونی بکنی که چه سختیایی کشیدم ولی مطمن باش یروزی میشینی به گذشته(یعنی همین روزا)نگاه میکنی و متوجه میشی حتی تو این روزام خدا کلی حواسش بوده بهت . یه روز خوب میاد .قول میدم . فقط به خدا اعتماد کن

طبیعی هست، فقط تصمیم جدی نگیر.صبر کن و از همسرت فاصله بگیر. خودت رو مشغول کارهای موردعلاقه‌ت کن.

چندبار تصمیم ب طلاق گرفتم و ب زبان آوردن اونم همش میگه من جدا نمیشم میخوای خودت درخواست بده ولی خب طلاق یه طرفه از سمت من سالها طول میکشه و هیچی دستم نمیگیره انگار دارم راه را برا اون باز میکنم 

چندبار تصمیم ب طلاق گرفتم و ب زبان آوردن اونم همش میگه من جدا نمیشم میخوای خودت درخواست بده ولی خب ط ...

عزیزم، جدا شدن کمکی بهت نمی‌کنه؛ آمادگی نداری. 

می‌دونه که توان جدا شدن نداری، صبر کن؛ روی خودت کار کن.

بعد یا زندگی درست میشه یا جدا می‌شی