2777
2789

امشب اومدم اینجا چون حرم بودم و میخواستم دعا کنم برا همه...

ولی اومدم دیدم پربازدید ترین موضوعات درمورد رابطه و... هستن توروخدا شمایی که اینجا فعالین نذارین این چرت و پرتا رو بگن 

خانوم شما با شوهرتون مشکل دارین برین مشاور نه اینکه یه مسائلی رو اینجا مطرح کنین که مربوط به زندگی زناشوییه 

شاید یه مرد ببینه یه دختری که سنش نرسیده و اثر بدی بذاره 

خواهش میکنم مراقب باشیم قرار نیست برای اینکه به بازدید برسیم کع اونم ارزشی نداره هر حرفی رو بزنیم

اگه اخرین تاپیکمو میبینی میدونی چقدر درد دارم و قصد خودکشی دارم لطفا دعام کن بگو فلان کاربر نی نی سایتو کمکش کن

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سایت عمومیهو واسه همه ی سوالات

یه چیزایی واقعا نباید مطرح شه حتی اگر فضا عمومی باشه

فرض کنین یه خانوم میگه شوهرم ازم رابطه میخواد واقعا زشته اینهمه مشاور رایگان هستن که تخصص دارن و...

اینجا خیلیا هستن که اصلا مردن یا سنشون نمیخوره که با این حرف ها آشنا بشن 

بستگی داره 

یکی تاپیک میزنه که این موضوع هارو عادی نشون بده و ترویج بده 

یکی تاپیک میزنه که دردودل کنه 

در نامه اش پرسیده بود:بی من خوشبختی؟ دردم تازه شد! بال و پرم را چیده بود و از پرواز می‌پرسید...
بستگی داره یکی تاپیک میزنه که این موضوع هارو عادی نشون بده و ترویج بده یکی تاپیک میزنه که دردودل کنه

دقیقا خیلیا قصدشون همینه و متاسفانه حمایت هم میشن

اما دردودل اونم توی محیط عمومی اونم این مسائل...

اصلا بره با دوستش مشورت کنه نه با همه 

قطعا قصد خاصی دارن حالا بازدید و...

دقیقا خیلیا قصدشون همینه و متاسفانه حمایت هم میشناما دردودل اونم توی محیط عمومی اونم این مسائل...اصل ...

بله متاسفانه همیشه بازار اینجور موضوعات داغه و عادی نشون دادنشون اون هم درحالی که همه گروه سنی توی سایت هست اشتباهه

ولی خب نمیشه گناه چندنفر رو پای همه نوشت بعضی ها از سر ناآگاهی و نداشتن آدم درست اینجا پناه میارن که آسون ترین راهه

در نامه اش پرسیده بود:بی من خوشبختی؟ دردم تازه شد! بال و پرم را چیده بود و از پرواز می‌پرسید...
بله متاسفانه همیشه بازار اینجور موضوعات داغه و عادی نشون دادنشون اون هم درحالی که همه گروه سنی توی س ...

بله منم نگفتم همه همینطورین بعضیا نمیدونن کارشون غلطه

درحالیکه خیلیا هم قصدشون همینه 

اما درکل کاش بدونن دارن چه اشتباهی میکنن برن با یه نفر دونفر مشورت کنن نه با۵۰۰ تا آدم که هرکس یه عقیده ای داره و چیزی عایدشون نمیشه 

یا حتی مشاورهای رایگان آنلاینی داریم که عالین