2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست مادرم

183 بازدید | 8 پست

واقعا خسته شدم تحمل تیکه و تشر و طعنه هاش دیگه ندارم تا وقتی پول براش خرج کنم خوبه یکی دو روز میگذره انگار نهدانگار من همون ادم چند روز پیشم 

بادهر اسم زشتی صدام میزنه تشر میزنه طعنه خسته شدم بقران کاش میمردم اینفدر بی عرضم ته جرات خودکشیم ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد منی من مامانم اصلا اخلاقش به شدت بده خسیس اصلا پول خرج نمیکنه فقط جمع می‌کنه تو کارتش همش میگه م ...

من جدا شدم از همسرم خدا میدونه اونام چی سرم اوردن برگشتم خونه پددی پدرم که یک روی خوش بهم نشون نمیده ی چندرغاز درامد دارم تا الان یک هزار تومن بهم ندادن با اینکه خیلی پولدارن پدرم با بقیه خواهرام خیلی خوبه با من اصلا یکبار اسمم بره انگار چیکار برام کرده مادرم که من سر ماه از پولم همیشه ی چیزی حتی در حد زک خوراکیم بوده خریدم ولی نمیدونم چرا اصلا به چشمش نمیاد یک روی خوش بهم نشون نمیده یا کتک میزنه یا بقیه پر میکنه به جونم ییافتن

منم مادرم متاسفانه یه روانی کامل هستحیف اسم مادر که روشه حلالش نمیکنم .همیشه قرار نیست پدرومادر از ب ...

من هیچ جا هیچ جا یک امیدی ندارم یک روزنه ای بخدا که دل خودکشیم ندارم که چقدر بدبختم

گلم شما ک گفتی دعا نویس گفته جدا نمیشی😔 دروغگوان

واقعا خیلی متاسف شدم برای خودم با اینهمه تحصیلات رفتم سراغ یکسری شیاد. البته الان خداروشکر میکنم که جدا شدم  خدادخودش بهتر میدونه گلم

واقعا خیلی متاسف شدم برای خودم با اینهمه تحصیلات رفتم سراغ یکسری شیاد. البته الان خداروشکر میکنم که ...

پیش ادم نابلد رفتی گلم 

ولی من خودم بهم گفت جدا میشی . هنوز شوخرم درخواست  طلاق نداده بود گفت.  

با مادرتون تا جایی میشه بحث نکنید

ولی محترمانه و مودبانه حرف دلتونو بهش بزنید 

پدر و مادر المثنی ندارن و خیلی برای ما زحمت کشیدن 

فکر خودکشی از خودتون دور کنید ،

با خودکشی نه دنیا دارید نه آخرت 

با اینکار نه تنها سختی ها کم نمیشه 

عذاب آخرت واقعا غیر قابل تحمله 

برنامه ی زندگی پس از زندگی حتما ببینید

پیش یه مشاور خوب برین و شرایط تونو بهش بگین تا به امید خدا مسائل تون حل بشه 

شما مدرک تحصیلی خوبی دارین ، خیلیا آرزوی همچین تحصیلاتی رو دارن ، 

شاید چیزایی رو تو زندگی دارید که آرزوی خیلی هاست