دختر_تابستون_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5948 عنوان دهم و تجدیدی 454 بازدید | 20 پست کسی تجدید شده درسیو؟چیکار میخواید بکنید گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱 1403/05/12 | 22:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15825 اره میرم امتحان میدمالبته اعتراض زدم به احتمال زیاد قبولم کنن چون ۹.۷۵ بودولی اگرم نکردن اصلا تک مادا نمیزنم چون دوازدهم امتحانای شهریورشم نهاییه من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
دختر_تابستون_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5948 اره میرم امتحان میدمالبته اعتراض زدم به احتمال زیاد قبولم کنن چون ۹.۷۵ بودولی اگرم نکردن اصلا تک ماد ... اصلا تک ماده رو برای دهم و یازدهم برداشتن گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱
دختر_تابستون_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5948 تجدید نه ولی نمرات افتضاح ایشالله ترمیم باز خوبه کهمن ۳تا درس افتادمنتیجه اعتراض هم که نیومده ولی میگن باید بیاید امتحان بدیدخب بابا شاید قبول شدم چه امتحانی بدم گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15825 اصلا تک ماده رو برای دهم و یازدهم برداشتن نه بابا بود چند روز پیش مدرسه میگفت میتونی تک ماده بزنی من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
دختر_تابستون_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5948 نه بابا بود چند روز پیش مدرسه میگفت میتونی تک ماده بزنی مدرسه ما میگه این قانون رو برداشتن فقط باید امتحان داد گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15825 مدرسه ما میگه این قانون رو برداشتن فقط باید امتحان داد نه فکر نکنم من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
دختر_تابستون_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5948 نه فکر نکنم فعلا که اینطوری میگهمیگن هر امتحانی هم ۳۰۰ تومن پول میخواد گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15825 فعلا که اینطوری میگهمیگن هر امتحانی هم ۳۰۰ تومن پول میخواد داره اخاذی میکنه اصلا شک نکن به اون شمارهه گزارشش بده پدرشو دربیارن زنیکا دوروغگو من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
دختر_تابستون_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5948 داره اخاذی میکنه اصلا شک نکن به اون شمارهه گزارشش بده پدرشو دربیارن زنیکا دوروغگو اخه تو یه کانال هم دیدم که میگن قانون تک ماده برداشته شده ولی پول گرفتن رو نمیدونم گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15825 اخه تو یه کانال هم دیدم که میگن قانون تک ماده برداشته شده ولی پول گرفتن رو نمیدونم نمیدونم به خدا به ما گفتن میشه پولم دوروغ میگه خرجش یه تلفنه من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.
دختر_تابستون_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5948 نمیدونم به خدا به ما گفتن میشه پولم دوروغ میگه خرجش یه تلفنه خدا کنه بشهمیشه به لطفی بکنی از دوستی یا ناظمی بپرسی این قانون هست یا نه که مطمئن بشم؟اگه میشه🥲 گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱
ااااااااففف عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 684 عزیز میشه مدیر ما گفتن میشه فقط محدود ویشه استفاده کرد اونم شرایط داره
دختر_تابستون_پاییز مدیر استارتر عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 5948 عزیز میشه مدیر ما گفتن میشه فقط محدود ویشه استفاده کرد اونم شرایط داره چه شرایطی؟مدیر ما میگه نمیشه کلا گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود 🙃🤍🌱