2777
2789

بعد ی تعریفایی شنیدم جالب نبود...واقعا تمرکزشون رو درس نیست خیلی دولتی میخواستم نشد ب دلایلی..من هدفم فقط درسه میشه بگید چجوریه پوششمم مانتو شلوار عادیه آرایشم خوشم نمیاد آرایش ندارم ..الان شاید خندتون بگیره ولی میخوام با محیطش آشنایی داشته باشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه مدل آدمی تو همه مدل دانشگاهی هست

یکی از آشناهاپسرش دانشگاه علمی کاربردی لیسانس حقوق گرفت آزادم ارشدشو ایندفعه شنیدم وکالت قبول شده مدتیه نزدیک به دوسال فکر کنم و دفتر خودش رو داره و وضعشم خیلی خوب شده ،بسیار براش خوشحال شدم چون کلا از بچگی کار کرده خرج خانواده داده،

خلاصه در هر دانشگاهی باشی نهایتا هدفت و خودت هستی که آیندت رو مشخص میکنی

ای بابا🤦‍♀️🤦‍♀️ چیکار کنم

من چیزای خوبی ازش نشنیدم به نظرم دولتی شهر دور بهتر اکثرا دختر بازی و فلان یکی از دوستامم چندتا از دوستاش ازاد بودن یکبار دیدمشون زیاد خوشمون نیومد هیچ کدوم از ماها

همه مدل آدم توی همه دانشگاه ها هست

توی فردوسی که من هستم دختر پسر توی دستشویی گرفتن

دو تا دانشجوی دکتری که کار ازمایشگاهشون تا شب طول کشیده بوده رو. با هم گرفتن

یک استاد به دانشجو پیشنهاد رابطه داده و دختره قبول کرده و توی اتاق استاد توی دانشکده در حال .... دیده شدن

همینطور پر از آدم خوب و پاک و درس خون هم هست

خلاصه که گلم آب میگرده جوی رو پیدا میکنه دنبال آدم خوب باشی خوب پیدا میکنی 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من چیزای خوبی ازش نشنیدم به نظرم دولتی شهر دور بهتر اکثرا دختر بازی و فلان یکی از دوستامم چندتا از د ...

وای اخه رشتمم جوری نیس بخوام رو چیزای دیگ وقت بزارم فقط فقط باید بخونم اگر آیندش برام مهمه

همه مدل آدم توی همه دانشگاه ها هستتوی فردوسی که من هستم دختر پسر توی دستشویی گرفتندو تا دانشجوی دکتر ...

درسته خیلی ممنون 🌹انشالا بتونم  رفیق خوب پیدا کنم ک از درس نندازتم