2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم تنها که شدیم‌بفهمیم جدایی بهتره

نمیدونم مشکلتون چیه

ولی مردی که خونه را صلح میکنه و نفقه و خرجی میده،خودش هم خونه را ترک میکنه و به قول سریال در انتهای شب اونم خالی خالی،مهربونه و دلش با شماست

نمیدونم مشکلتون چیهولی مردی که خونه را صلح میکنه و نفقه و خرجی میده،خودش هم خونه را ترک میکنه و به ق ...

نمیدونم چی بگم 

خوب به چی‌میگن 

مساعل جنسی براش مهم نیست 

ده روزم حرف نزنی یادش نمیفته 

من افسرده ام کمکی نمیتونه بکنه 

میخاد بلد نیست

همون نباشه بهتره

نمیدونم مغزم خستسمیدونم گره به کارامون افتاده بعد اصلا نمیاد بریم بگردیم خاطره بسازیم

عزیزم دعواهای تکراری و لجاجت و خشونت ، روحتون و خسته کرده و نمیتونین درست فکر کنین و تصمیم عاقلانه بگیرین 

مردی که همه چیو به نفع خونواده میبخشه و از زندگیت میره که خوش باشی و آب تو دلت تکون نخوره و همه چی تو تامین میکنه و فقط میخواد بره ، این یعنی طفلک مستاصل و ناچاره ولی به نفع تو میره کنار ! علنا داره از خود گذشتگی میکنه 

بخدای بالای سر که ناظره ، گناه داره و این حقش نیست !

اگه  بره تو تنهایی خودش و یه بلایی سر خودش بیاره ، اون روز عذاب وجدان عذابت میده و دیگه هیچ راه و برگشتی نداری ! تا دیر نشده با دلش راه بیا و یه عمر خودتو تو آتیش پشیمونی نسوزون 

مردی که تو طردش میکنی آرزوی خیلی هاست ناشکری نکن که خدا بدجوری ازت میگیره و یه عمر دلت ميسوزه و حسرت این روزاتو میخوری ! من تجربه مشابه داشتم و کشیدم که دارم بهت میگم 

باهم کم وبیش حرف میزنیم موارد ضروری ..نیاز جنسیش رو نمیدونم اصلا چون تواینجور موارد حرفی ندارم اگه بچه هام خونه باشن میاد سرمیز صداش کنن وگرنه غذا میبره اتاقش میخوره خرجم فرق نداره هردو خرید میکنیم

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
عزیزم دعواهای تکراری و لجاجت و خشونت ، روحتون و خسته کرده و نمیتونین درست فکر کنین و تصمیم عاقلانه ب ...

نه دیگه بره 

منم روحم خستس

با همه چیش ساختم 

دیگه بسه 

بره یمدت تنها زندگی کنه 

بلکه به راه بیاد

اگر میخاد خودشو بکشه که بکشه 

خسته ام واقعا