2777
2789
عنوان

دخترای نقاش😍 بیاید حرف بزنیم

75 بازدید | 10 پست

من تازه  شروع کردم 

بهم میگه کپی کن فقط 

طرح داده میگه کپی کن.

چند تا طرح رو کاغذ آ چاره هر جلسه هر تعداد که تونستیم میگه کپی کنید.

آموزش خود چشم و اینارو اصلا نمیده.

میگه ۳ ماه کلاس طراحی بیاید( همین که بالا گفتم)

بعد تکنیک انتخاب کنید.

این روش درسته؟ 

همه جا اینجوریه؟

عکسارو می‌زارم ببینید

اول نحوه دست گرفتن مداد و خط و مقدمات

بعد اجزای صورت جداگانه توضیح دادن 

بعدم چهره کامل به صورت ساده 

بعدم سایه و ..(فکرکنم)

۳ ماه رفتم دیگه فرصت نشد

هر جایی روش خودشو داره باید ببینی خودت راحتی یانه

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

یه سریا اول اشیا کارمیکنن بعد میرن چهره 

یه سری شطرنجی 

یه سری نسبتی و ساده سازی

و..

موفق باشی عزیزم😍❤️

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سریا اول اشیا کارمیکنن بعد میرن چهره یه سری شطرنجی یه سری نسبتی و ساده سازیو..موفق باشی عزیزم😍❤️

این طرح داده میگه کپی کن 

هر جلسه میبرم ایراد خاصی نمیگیره 

چیزی هم یاد نمیده

اینا الان اموزش نمیخوان؟

این طرح داده میگه کپی کن هر جلسه میبرم ایراد خاصی نمیگیره چیزی هم یاد نمیدهاینا الان اموزش نمیخوان؟

باید اول جداگانه آموزش بدن 

یعنی هیچی نگفتن همینجوری گفتن کپی کن ؟ 😐

باید اول جداگانه آموزش بدن یعنی هیچی نگفتن همینجوری گفتن کپی کن ؟ 😐

آموزش نمیده 

فقط میگه اینارو کپی کن 

۳ ماه همین شکل میگذره 

بعد تکنیک یاد میده که نمی‌دونم اونم میخواد کپی کنیم یا نه

شهریه ۶۰۰

آخه کپیو خودم بلدم ۶۰۰ میدم این بهم بگه کپی کن؟

اینطوری بود که اول خط صاف کشیدن و جهت گرفتن دست و بیضی و دایره و .. رو کارکردن که دست روون بشه 

بعدم هریک از اجزای صورت در جالت های مختلف نیم رخ ، سه رخ ، تمام رخ و.. رو کار میکردیم برامثال این عکسی که برات میفرستم رو جداگانه چندین بار باید میکشیدی تا بری مرحله بعد .. 

اگر قبلا جایی نرفتی و اینا بنظرم عجیبه ولی زودم قصاوت نکن .. 

من اغلب جاهایی که دیدم مثل خودم از پایه بودن 

ببخش بی کیفیته ولی بازم معلومه 

آموزش نمیده فقط میگه اینارو کپی کن ۳ ماه همین شکل میگذره بعد تکنیک یاد میده که نمی‌دونم اونم میخواد ...

اگه بلدی که رسما داری وقت و پولتو هدر میدی گلم

من دخترم چند جلسه هست ک طراحی میره با اشکال شروع شده.

بله اول خط و دایره و بیضی و یه سری مقدمه یاد میدن بعد میرن سراغ اجزای صورت اگر طراحی چهره ست