2777
2789

ما تو دیوار یه خونه دیدیم که خوشمون اومد و به بودجمون هم میخورد. برای اجاره

بنگاهی گفت این مستاجر قبلی مجرد بوده و با صاحبخونه دعوا کردن( مقصر مستاجر بوده) و صاحبخونه تاکید داره که به مجرد خونه نمیدن

گفت این مستاجذه لج کرده و قراردادش ۲۰ ام تموم میشه و اجازه بازدید نمیده.

به ما پیشنهاد داد که بیایم فلا بیرون ساختمونو ببنیم 

حالا ما خوشمون اومد رفتیم بالا توی راهرو هم ببینیم که شوهرم با یه همسایه صحبت کرد که ببینه ساختمون منظم و ...

بنگاهی تا صدای ماذو شمید اومد گفت فکر کردم با مستاجر قبلی دارید حرف میزنید( هول گرده بود. مستاجر تو خونه بود اون لحظه)

خلاصه گف شاید فردا بذار بازدید کنید. اما هم صاحبخونه هم بنگاهی چهرخ نگرانی داشتن

خیلی مشکوکن😁

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس خوبی نگرفتم

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

داستان بو داره

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اره.من گفتم شاید اون طرف میذاره بازدید رو.منتها اینا نمیخوان ما مستاجرو ببینیم.نمیدونم

ای کاش برید با شوهرت برادری پدری زنگ مستاجرو بزنید صحبت کنید بهشم اطمینان بدید اگه چیزی بگه نمیگید اون گفته 

ببینید قضیه چیه 

1_البته تنها نرو 

2_تو خونش نرید تو پارکینگ یا جلوی درصحبت کنید یاهرجای دیگه اما وارد خونه نشید

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
حالا اگ فردا بازدید داد مستاجر چی ؟ بازم مشکوکه؟

ببین برید از همسایه هام اطلاعات بگیرید 

قضیه بو داره

اگه اونجارو قطعی میخوای خیلی حواست باشه