2777
2789

مثلا پز دادن تو سایت چه نفعی برای طرف داره اگه شما فهمیدید به منم بگید بدونم آخه ما که میدونم پی پی نیستن ولی اگه واقعا نفعی داره بگید بدونیم 

مثلا پز دادن پول خرج کردن یا رویای خارح رفتن آخه ما ک میدونیم اینا دقیقا چین کین ولی اگه نفعی داره بگید بدونیم 

چون کسی که واقعا یه چیزی باشه برای خودش هیچوقت نمیاد تو این سایت تاپیک برنه 

من هم تاپیک خرید میزنم هم مسافرت

چون توی همین تاپیک ها خیلی کمکم کرده اند 

دروغ هم نیست

یعنی چی که کسی که چیزی داره نمیگه و تاپیک نمیزنه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

آدم ها شخصیت های متفاوتی دارن 

کاریشون نمیشه کرد ، ما هم میتونیم اهمیت ندیم اگه خیلی اذیت میشیم

اینجا مجازیه و پر از دروغ

و اگه همه ی آدما خوب بودن ک زندگی معنایی نداشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هم تاپیک خرید میزنم هم مسافرتچون توی همین تاپیک ها خیلی کمکم کرده اند دروغ هم نیستیعنی چی که کسی ...

یه سری تاپیک مفت میزنن مثلا من ۲۰ میلیون امروز خرج کنم دلیل نداره بیام اینجا بگم یعنی واقعا دیگه طرف خیلی بدبخته ک ...

من به شخصه نمیگم سایته دلیل نمیشه خرج کردن همه چیم بگم ادم هر چی زندگیش سکرت باشه بهتره فقط هروقت چیزی بخوام بخرم عکس میزارم بقیه نظر بدن وگرنه دلیلی نمیشه ادم بیاد خرج کردن مسافرتشو تو سایت بگه

یه سری تاپیک مفت میزنن مثلا من ۲۰ میلیون امروز خرج کنم دلیل نداره بیام اینجا بگم یعنی واقعا دیگه طرف ...

تاپیک فیک همیشه هست

پز هم همیشه هست

ولی چرا اجازه بدیم ایتا انقده رومون تاثیر بذارن

در هر حال توی جامعه ادم متمول زیاده اگر بخواییم باهاشون مواجه نشیم بهتره کلا راه های ارتباط رو ببندیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
تاپیک فیک همیشه هستپز هم همیشه هستولی چرا اجازه بدیم ایتا انقده رومون تاثیر بذارندر هر حال توی جامعه ...

طرف تاپیک زده به دختری که تنهایی میخواد بره خارج چه نصیحتی میکنید بعد تاپیک های قبلیمو میبینی شوهر داره 

ببین چقدر مردم آلاف شدن یعنی با چه رویی واقعا این چرت پرت هارو میگن بعد یکی هم قبلا تاپیک زده بود دوست شوهرم برای تولدم آیفون خریده عکس فیک آیفون از دیوار برداشته بود گذاشته بود خخخخ واقعا چی بهشون میرسه موندم

من هم تاپیک خرید میزنم هم مسافرتچون توی همین تاپیک ها خیلی کمکم کرده اند دروغ هم نیستیعنی چی که کسی ...

کلا این خانم فک میکنه همه دروغ میگن😂😂😂

من تو مسیر مهاجرتم کلی اینجا سوال ها همه رو جواب میدم

ایشون تو تاپیک آخرم معتقد همه دروغ میگن

کافر همه را به کیش خود پندارد

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

طرف تاپیک زده به دختری که تنهایی میخواد بره خارج چه نصیحتی میکنید بعد تاپیک های قبلیمو میبینی شوهر د ...

😂😂😂😂😂بد بخت

سوختی بدم سوختی بد جور

آره تو بیا به شوهرم خدمت کن تا بیاد 

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

تاپیک فیک همیشه هستپز هم همیشه هستولی چرا اجازه بدیم ایتا انقده رومون تاثیر بذارندر هر حال توی جامعه ...

منو میگه عزیزم

میتونی تاپیک هامو ببینی و قضاوت کنی 

به شخصه دوست دارم افراد پز بدن

حس خوبی پیدا میکنم که ببینم بقیه چیزی که بنظر میاد داشتنش سخته رو دارن

ولی خب فکر میکنم این مسئله کمبود توجه و مقبولیت باشه 

که طرف میخواد داشته هاش رو نشون بده و ارزش و توجه بگیره

مخصوصا که توی جامعه ما ثروت و جایگاه اجتماعی بشدت توی چشم و توجه هستم

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
طرف تاپیک زده به دختری که تنهایی میخواد بره خارج چه نصیحتی میکنید بعد تاپیک های قبلیمو میبینی شوهر د ...

تاپیک هات هر کدوم راجب یه نفر 

اینم راجب منع

سرت تو باسن همه هست 

همه به زندگیت برس

به شخصه دوست دارم افراد پز بدنحس خوبی پیدا میکنم که ببینم بقیه چیزی که بنظر میاد داشتنش سخته رو دارن ...

منو میگه گلم

تاپیک آخرم ببین بد سوخته 

اومد خودش خالی کنه ولش کن بزار راحت باشه

هر تاپیکش راجب یه نفره