2777
2789
عنوان

طلاق

404 بازدید | 19 پست

دوستانی ک طلاق گرفتن میشه بگید بعدش زندگیتون چجوری شد؟(میدونم بخاطره بچم بهتره سازش کنم و این حرفا همه راهی رفتم ولی نشد ک نشد تنها راه همینه😞خیلی حالم بده)

خدایا ب دلامون آرامش بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب احتمالا همه ب این چشم ک شوهرشون رو میدزدی بهت نگاه میکنن ولی تو ب این حرفا بی توجه باش و ب فکر سا ...

دقیقا ب اینا ک‌فک میکنم حالم بد میشه

من اونجور آدمی نیستم پولی مطمعنم این فکرارو میکنن

اینکه بچم قراره چجوری بزرگ بشه بخاطرت اون نمیتونم ب کسی اعتماد کنم چون دختره 

خدایا ب دلامون آرامش بده
مشکلتون‌چیه؟

واقعیتش انقد گره افتاد یهو‌توو زندگیمون ک‌حد نداره

پنج سال کامل بی مشکل زندگی کردیم الان ۱۵ ماهه بچه دار شدیم از اون روز تا حالا روز خوش ندیدیم بیچاره بچم🥲

خدایا ب دلامون آرامش بده
ای بابا راهی نداره کوتاه بیایید؟

نمیشه خیلی سعی کردم انواع مشاوره ها رفتیم شاید باورت نشه ولی ب اونجا رسیدم ک پیش دعا نویس رفتم و گف طلسم دارید اونم باطل کردم خیلی کارا کردم ولی نشد ک نشد

بخاطرت خودم نه بخاطره دخترم حاضر بودم هر جور شده حفظ کنم زندگیمونو ولی هر کاری میکنم انگار یه انفاقی می افته ک مانع بشه😭

خدایا ب دلامون آرامش بده
همسرتم تلاشی میکنه یا براش مهم نیست؟

تلاش کردیم ولی نشد

انگار زمین و زمان دست هم دادن ک تموم شه همه چی

خدا ب بچمونم رحم‌نکرد

دختر بیچارم نمیفهمه خانواده یعنی چی

خدایا ب دلامون آرامش بده
تلاش کردیم ولی نشدانگار زمین و زمان دست هم دادن ک تموم شه همه چیخدا ب بچمونم رحم‌نکرددختر بیچارم نمی ...

اره خب فقط دخترتون آسیب میبینه.ولی خب زندگی اونطوریم به درد نمیخوره ی جایی باید تموم میشد بالاخره خودتو سرزنش نکن همه تلاشتو کردیو نشده دیگه

دقیقا ب اینا ک‌فک میکنم حالم بد میشهمن اونجور آدمی نیستم پولی مطمعنم این فکرارو میکنناینکه بچم قراره ...

عزیزدلم نگران نباش وقتی پاکی تو رو و بچت رو ببینن دیگه حرفی نمیمونه ماهی رو هروقت از اب بگیری تازه اس ب فکر ساختن زندگی جدیدت با دخترت باش لااقل ارامش دارید و دخترت درسشو میخونه ب یجایی میرسه و خوشبختید پیش ام

اره خب فقط دخترتون آسیب میبینه.ولی خب زندگی اونطوریم به درد نمیخوره ی جایی باید تموم میشد بالاخره خو ...

بزرگ‌ترین نگرانیم همینه

دخترم قراره آسیب ببینه

قراره بپرسه چرا بابا با ما نیس

قراره دوی داشته باشه با دوتامون باشه ولی نمیشه☺️

خدایا ب دلامون آرامش بده