2777
2789

ببین اگرزیر۳سال هستش نه خودت رواذیت کن نه طفل معصوم رو

تازه پاییزهواسردبشه مجددشروع میکنه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیز سه سالو نیمه است

هنوزبچه است

ولی بهش تشویقی بده

۱برگه بزن دیوار

هرروزکه جیش نکردبراش۱گل بزار

وبجای گل۲هزارتومن بهش بده یابیشتر

اینقدرپول دوستن بخاطرپول هم شده زرنگ میشن

من جفت بچه هام رواینطوری ترک دادم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
هنوزبچه استولی بهش تشویقی بده۱برگه بزن دیوارهرروزکه جیش نکردبراش۱گل بزاروبجای گل۲هزارتومن بهش بده یا ...

خودشم انگار نمیخواد بزنه ولی از بس حواسش پرت میشه میزنه بعد خودشو قائم میکنه من نفهمم 

جیش رو میکنن

نمیزنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خودشم انگار نمیخواد بزنه ولی از بس حواسش پرت میشه میزنه بعد خودشو قائم میکنه من نفهمم

نه میفهمه

رشوره بده چنان هوشیارمیشه خودت شاخ درمیاری😁😂