2777
2789
عنوان

دلم میخواد محجبه بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2269 بازدید | 70 پست

برای خودت زندگی کن هر جور درست می‌دونی و دوست داری 

بچه ها تاپیک آخرم بیاید یه سر 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

قصه با حجاب شدنمو دوست دارم بگم ی بار گفتم ترکید منم محجبه شدم 🥹 خیلی راضی ام خدایا شکرت

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چند وقت پیش تصمیم گرفتم محجبه بشم بهترین تصمیم عمرم بود....خیلی برکت داشت برام

منم تازه مججبه شدم 🥹

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

الان همیشه لباسای جدید و مارک میگیرم ولی همیشه حواسم هست که جایی از بدنم معلوم نباشه. لباسای تنگ و ب ...

عزیزم ...

خدا حفظت کنه خیلی خوبه ک الانم محجبه ای 😍

هر جور خودت دوس داری همون باش 

نمیدونم یه کم سخته راهنمایی برای این قضیه 

ولی متاسفانه برا ازدواجم تو این زمونه بیشتر انگار سمت مانتوییها میرن 

منم کاملا آزاد لباس میپوشم یعنی بدون شال و مانتو گاهی به سرم میزنه محجبه بشم

منم همین طوری بودم الان محجبه شدم 

خیلی معامله خوبیه تو ظاهرت رو تغییر مبدی ولی از درون و باطن حست خوب میشه...

🌕🌔🌓🌒🌑

من چادر میپوشم 

هروخ میرم بازار با همسرم یکی جلومو میگیره ازم تعریف میکنه

ی بار ی خانمه مسن بهم گف واقعا افرین واحسن ب حجابت 🥴🥲گف وضع پوشش جامعه خراب ترو دیدم خیلی بدلم نشستی👌

میگم یعنی دید خاصی یا دید بدی نسبت ب حجاب وجود نداره محل زندگی من حداقل....

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
منم همین طوری بودم الان محجبه شدم خیلی معامله خوبیه تو ظاهرت رو تغییر مبدی ولی از درون و باطن حست خو ...

چیشد تصمیم گرفتی محجبه بشی؟ 

من از درون واقعا روحم پاکه و شبیه محجبه هام ولی ظاهرم اصلا

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

من چادریم ... نه انچنان چیزی نشنیدم اما یه سری یه خانم با پوزخند نگاه کرد و رفت من اهمیتی نداشت برام حتی به نظرم با این جور واکنشا ثواب چادر سر کردنت دوبرابر میشه 

من به شدت گرماییم و حتی تو جنوب زندگی میکنم اما با این حال چادرم همیشه رو سرمه و حتی اگه اذیت بشم میزارم پای گرمی هوا و حتی تو ذهنم نمیگم تقصیر چادرمه 

من حتی با چادر کوه هم رفتم 

مهم دلته عزیزم اگه اول با دلت یه چیزی رو دوست داشتی بعدم عقلت گفت که بهترینه هیچ وقت هیچ چیز اذیتت نمیکنه

چادر سر کردن اسونه ، مهم ذهن خودته که بعد چادر هی نیای خوبیای بی چادر بودن رو توی ذهن خودت الکی بزرگش کنی در عوض خوبی های چادر رو ببینی تا متلک بقیه ازارت نده و با لبخند از کنارش بگذری

خیلی حس قشنگیه 🥹💚

بهترین تصمیم عمرم بود چقدرم بدبختی کشیدم انقدر استرس داشتم از قضاوت ها ولی ولقعا کمکم کرد حرف مردم مهم نباشه برام