2777
2789
عنوان

دلم میخواد محجبه بشم

2268 بازدید | 70 پست

خیلی وقته دلم میخاد محجبه بشم اما از واکنش و قضاوت های اطرافیانم میترسم .اینم بگم‌ که الانم بی حجاب نیستم ولی حجابم کامل نیست .خانم های باحجاب لطفا تجربه هاتو از باحجاب بودن بگین و اینکه تو جامعه باهاتون چجوری برخورد میشه 

یه دفعه چادری نشو از عبا شروع کن هم فوق العاده زیبا میشی هم کمتر چیزی میگن. 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حجاب و غیر حجاب نداره، گور بابای حرف مردم، اگه فهمیدی یه کاری درسته اونو انجام بده،،، چه پوشش چه گیاهخواری ! برعکس بقیه من حرف مردم برام مهم نیست که نیست

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار

بنظرم فعلا چادرنپوش,کم کم با حجاب شو،مثلا اول پاچه شلوارت بلند تر باشه بعد آستین وبعدم موها..ب بقیه هم ربطی نداره این یه چیز شخصیه ،هرکی هم گفت،بگو انقد بزرگ شدم ک خودم تشخیص بدم چی خوبه چی بد

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔
الان درچه حدی؟ اگه اطرافتون چادری کمه بنظرم چادری نشو مجردی؟

الان همیشه لباسای جدید و مارک میگیرم ولی همیشه حواسم هست که جایی از بدنم معلوم نباشه. لباسای تنگ و بدن نما اصلا نمیپوشم .نه اطرافیانم هیچکی چادری نیست بجز دوتا از عمه هام .آره مجردم