2777
2789

چه جنسی خوبه؟جنس فیوناخوبه؟پرزنمیده؟بنظرتون اگه پارچه جنس خوب بگیرم بدوزم بهتره یا حاضری؟اگرتهران هم جایی میشناسید معرفی کنید🌹

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

فیونا ۷۰ درصد پلی استر و ۳۰ درصد ویسکوزه.

پرز نمیده

چروک زیاد نمیشه

ولی اصلا برا این فصل مناسب نیست

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیونا ۷۰ درصد پلی استر و ۳۰ درصد ویسکوزه.پرز نمیدهچروک زیاد نمیشهولی اصلا برا این فصل مناسب نیست

به جز فیونا چه جنسی خوبه؟برای پاییززمستون میخوام

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

من فیونا دارم پرز نمیده اصن...ولی خب برای بهار مناسب نیست دیگ...برای بهار و روزای گرم کرپ گرفتم...میتونی تو گوگل بزنی سایت خاتون دخت...فروشگاه حضوریشونم صادقیس...تهرانم هفت تیر پر از اداریه

این فصل

شانتون

تنسل 

کتان پیچ سبک

مناسبه

پاییز و زمستان

فیونا

سابله کش

کتان پیچ سنگین

گاواردین

بزیاق

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
این فصل شانتون تنسل کتان پیچ سبکمناسبهپاییز و زمستانفیوناسابله کشکتان پیچ سنگینگاواردینبزیاق

جنس پلاس تاحالا شنیدین؟

پلاس چه جنسی؟پلاس بوگاتیپلاس مازراتیپلاس کرپ.... اینا متفاوتنپلاس ِ چی؟

پلاس فیونا فکرکنم

پلاس چه جنسی؟پلاس بوگاتیپلاس مازراتیپلاس کرپ.... اینا متفاوتنپلاس ِ چی؟

آسترساتن خوبه؟

پلی استر خالصه میپزی

چه آستری خوبه؟

شما آستری غیر پلی استر پیدا نمیکنی همشون پلی استره

من بی تجربه هستم والا،پس کلا بدون آستر بگیرم؟ببخشید سوالام زیادشد شما جایی رو برای خرید نمیشناسید؟