2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم چی بخوری ولی از همکلاسیم پرسیدم گفت  زعفران در واقع وقتی زیاد بخوری چون خیلی قوی هس باعث خون ریزی داخلی میشه و پریود میشیم و گفت خوب نیس البته من اینطور شنیدم خودمم دیگه نخوردم گفتم به شما هم بگم 

1.مصرف دارچین (نصف قاشق چای‌خوری)، زعفران(نیم گرم یعنی نوک قاشق چای‌خوری)، کاهو (بدون سُس، هفت برگ)، گُلپَر، سیاه‌دانه، باقِلّا، زنیان (یک قاشق چای‌خوری)، زیرۀ شیرین (انیسون)، زیرۀ سیاه، آویشن، برگ سنا (یک قاشق چای‌خوری)، کاسنی (هفت برگ)، 2. خوردن یک قاشق چای‌خوری پودر شوید در 24 ساعت یکبار، 3. دمکردۀ ریشۀ کَبَر (کَوَر) و تُخم کَبَر (تخم کَوَر) برای زیاد شدن خون قاعدگی و ازدیاد ادرار، و درمان قطع قاعدگی در زنان جوان یعنی درمان آمِنورۀ أوّلیّه و ثانویّه، 4. سوپ جعفری برای باز کردن قاعدگی دختران جوان بسیار خوبست، 5. صبح ناشتا دمکردۀ گُل همیشه بهار با عسل آویشن میل شود، 6. هفت برگ کلم برگ سبز در سه لیوان آب بجوشد تا یک لیوان شود، سپس شعله را خاموش کرده، جوشانده را صاف کند و با یک قاشق غذا خوری عسل آویشن مخلوط نموده و میل میکند، 7. دمکردۀ تخم جعفری.

ممنونم از وجودت ای بهترین خالق.خداجونم

1.مصرف دارچین (نصف قاشق چای‌خوری)، زعفران(نیم گرم یعنی نوک قاشق چای‌خوری)، کاهو (بدون سُس، هفت برگ)، ...

خیلی ممنونم ❤️❤️❤️🙏🙏

جوجه هکر 😁،دانشجوی پزشکی در کربلا