2777
2789
عنوان

صندلی جلو یا عقب

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 27 پست
جلو میشینم خیلیییی به نظرم زشته برم عقب مگه اسنپه

خب یکیو خیلیییی وقته ندیده باشی یهو مثلا تو خیابون ببینی بگه بیا برسونمت هم جلو میشینی؟؟؟؟؟

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر خیلی ها هم عزیزم هتره جلو بشینی. بعضی ها بهشون بر میخوره که حالا مگه منو راننده اش فرض کرده عقب نشسته یا هرچی. اما شما با توجه به اینکه میگید فامیل همسر هست، باید این موضوع رو با شوهرتون تعیین تکلیف کنید. چون هم شرایط خانواده خودش و فامیلش رو میشناسه و هم در صورت لزوم، لازم باشه ازتون حمایت میکنه و میگه من بهش اینجوری گفتم.

خب یکیو خیلیییی وقته ندیده باشی یهو مثلا تو خیابون ببینی بگه بیا برسونمت هم جلو میشینی؟؟؟؟؟

ببین عزیزم قبلا شاغل بودم تو محل کارم مسیر خیلی دور بود و برام پیش اومد جلو نشستم اونم همکاری که اصلا ارتباطی نداشتیم و برای یه بخش دیگه بود کلا 

فامیل که مشخصه 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

از نظر خیلی ها هم عزیزم هتره جلو بشینی. بعضی ها بهشون بر میخوره که حالا مگه منو راننده اش فرض کرده ع ...

من مجردم عزیزم راجب فامیل خودم گفتم

ببین عزیزم قبلا شاغل بودم تو محل کارم مسیر خیلی دور بود و برام پیش اومد جلو نشستم اونم همکاری که اصل ...

خب پس یعنی فامیل همیشه باید جلو بشینم؟

خب پس یعنی فامیل همیشه باید جلو بشینم؟

بله بشین جلو 

کلا اگه کسی بهت لطف کرد خواست برسونه و شما میشناختیش بشین جلو

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

آره داره لطف می‌کنه میرسونتت وقتی میری عقب میشینی یعنی نهایت توهین 

اول اینکه من بهت اعتماد ندارم 

دوم اینکه اسنپ و راننده ی منی

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.