2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی باید توخونه بمونم 🥺🥺🥺🥺

عزیزم بهترین سالای عمر من اینجا تو خونه این نامرد هدر شد من درس می‌خواندم همزمان کار میکردم مجبور شدم بشینم تو خونه درکت میکنم خیلی سخته کمتر شبی بدون گریه می‌خوابم  ۱۷ ساله گریه همدم منه  تازه شمارو پیدا کرده بودم خوشحال بودم دیگه به غصه هام فکر نمی‌کردم ولی خدا نخواست  من شاید دیگه نیام سایت 

بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید
عزیزم بهترین سالای عمر من اینجا تو خونه این نامرد هدر شد من درس می‌خواندم همزمان کار میکردم مجبور شد ...

چرا سایت نیایی چرا بارویش دعواتون شد چیو من باید بدونم 🤔🤔🤔🤔

میکنه‌کارما‌عدالتو‌اجرا..!
شغلت چی بودعزیزم؟ چرا مجبور شدی بیخیالش بشی؟

دانشگاه میرفتم کتابخونه میرفتم تو یه تولیدی لباس کار میکردم بعد از ازدواج نذاشت بیرون کار کنم بچه هامون ناخواسته باردار شدم دو سال پیش با فروش طلاهام دوتا چرخ خیاطی خریدم تا تو خونه کار کنم خوشحال بودم که کار میکنم درآمد دارم اونم نذاشت  الان شدم یه زن افسرده که با دوبرابر کردن دوز داروهام  باز حالم بده پارسال آزمون آموزگاری دادم قبول شدم ولی تو مصاحبه رد شدم میگه ببین تو چه سایتایی رفتی که گزینش ردت کرده😢همیشه بهم بدبینه 

دانشگاه میرفتم کتابخونه میرفتم تو یه تولیدی لباس کار میکردم بعد از ازدواج نذاشت بیرون کار کنم بچه ها ...

ای بابا رسما تخریبت میکنه که من 4سال همراه موسیقی خیاطی کار کردم خیلی دوس دارم میدونی من چندسال پیش همزمان خیاطی موسیقی کامپیوتر آرایشگری کار میکردم روحیه و انرژی بالایی دارم ولی از لحاظ جسمانی مشکل دارم بنظرم توهم نا امید نشو باروحیه جلو برو 

میکنه‌کارما‌عدالتو‌اجرا..!
این ناشناس چیه گذاشتی خواستم باهات حرف بزنم ناشناس نشد که 😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣خودمممم نمیدونم چیه پیامتو دیدم ولی بلد نبودم جوابتو بدم

محکووممم به دوست داشتن تو تا ابد ویک روز..
ای بابا رسما تخریبت میکنه که من 4سال همراه موسیقی خیاطی کار کردم خیلی دوس دارم میدونی من چندسال پیش ...

من خیلی بد بختم 😭هیچ کس منو به خاطر خودم دوست نداره اون منو طلاق نمیده چون بدون من از پس بچه ها بر نمیاد