2777
2789
عنوان

تازه ازدواج کردم راهنمایی میخوام

249 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها ، من تازه عضو شدم ولی از خیلی وقته پیش این سایتو میشناختم ، پس لطفاً نگید تازه عضو شدی و... چون بخاطر مشکلم تاپیک میزنم 

خواهرا ، من ۷ ماهه ازدواج کردم طبقه بالا مادر شوهرم زندگی میکنم ، سنش فک کنم ۶۰ سالی داره ولی از من ک ۲۴ سالمه جونتره ، خیلی با سیاسته 

چند روز پیش سر ی موضوعی بحثمون شد منم رفتم خونه بابام به قهر ، خیلی حرفا ک تو دلم مونده بود از روز خواستگاری و قرار های دروغی ک گفته بودن رو همه گفتم دلم ی جورایی خنک شد ، اونم خیلی حرفا گفت 

خلاصه برگشتم سر خونه زندگیم با پا درمیونی، بعد یه هفته برگشتنم رفتم پایین پیشش صرفا فقط گفتم چون من کوچیکترم عب نداره برم پیشش ولی خیلی سرد برخورد کرد انگار ک من مقصرم و گفت از بعضیا خوشم نمیاد 😐

اینم بگم مادر شوهرم ،، شوهرش فوت شده بچه هاشو بجز شوهر من کسی پیشش نیست 

دعوامومم سر این بود ک من شوهرم فرستادم مسافرت خدا شاهده شوهرم راضی بود ب رفتنم ، بعد از چهار از مسافرتم ک گذشت مادرشوهرم گفته بود عروسم قهر کرده ک رفته 😑

منم گفتم اگر قهر کنم میرم خونه پدرم ک شهرستانه نه مسافرت 😞

حالا خواهرای گلم چکار کنم با این مادرشوهر ، بخدا ازش میترسم نمیدونم چرا بخدا 

به نظرتون بعضی وقتا برم پایین پیشش ؟ 

آخه با کسی هم ارتباطی ندارم تو این شهر 

فامیل داریم ولی شوهرم به حرف مادرش نمیزاره رفت و امد داشته باشیم با کسی 

خسته شدم بخدا 

سلام همیشه حرف زیاده بخوای همیشه استفراغ کنی و حال بیای و خودتو تخلیه که نمیشه.... یه سری چیزا از بین میره

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام همیشه حرف زیاده بخوای همیشه استفراغ کنی و حال بیای و خودتو تخلیه که نمیشه.... یه سری چیزا از بی ...

خب چکار کنم حالا واقعا از این موضوع ناراحتم ، کسیم نیست باهاش درد و دل کنم 

اول اینکه ازش نترس! مواظب حرف و رفتار خودت باش سوتی ندی، غر نزنی، قضاوت و غیبت نکنی و... اونوقت چیزی نیس که ازش بترسی! ترست باعث میشه ازت انرژی بگیرن و دائم مجبوری به خواست بقیه باشی. نرو دیدنش، وقتی بخاطر حرفش رفتی، نباید کاری کنی که خودت بی اعتبار بشی. یه هنر یا مهارت یاد بگیر،ورزش و... کاری به بقیه نداشته باش. بد مادرشوهرتم پیش همسرت نگو تا پیش زمینه نداشته باشه که شما دشمنی!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

من۸ سال طبقه ی بالای مادرشوهر زندگی کردم

خیلی بده 

مشاجره ها خواهی داشت

اول اینکه سعی کن مستقل شین

دوم اینکه با سیاست باش یه کلاسی چیزی

ادامه تحصیلی جور کن سرگرم باشی 

بعد با شوهرت برو پایین و بیا بالا

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

اول اینکه ازش نترس! مواظب حرف و رفتار خودت باش سوتی ندی، غر نزنی، قضاوت و غیبت نکنی و... اونوقت چیزی ...

چکار کنم ک روم حساب ببرن ، حداقل کمتر دخالت داشته باشه تو زندگیم 

بخدا ب عروسی رفتنمونم گیر میده میگه نرید ، گناهه 😑

خب چکار کنم حالا واقعا از این موضوع ناراحتم ، کسیم نیست باهاش درد و دل کنم

حالا هم جبران کن ، بذار متوجه شه قصد دریدگی نداشتی

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
من۸ سال طبقه ی بالای مادرشوهر زندگی کردمخیلی بده مشاجره ها خواهی داشتاول اینکه سعی کن مستقل شیندوم ا ...

لیسانس حقوق دارم ولی وقتی میبنمش کلا بدنم قفل میشه حتی دیگ نمیتونم درست حسابی حرف بزنم 

جوری نباش که فک کنه غلام حلقه به گوششی

هر روز برو و سر بزن ولی ۲۴ ساعتی اونجا نباش

بعدم پیش شوهرت هعی بگو مثلا امروز رفتم برا مامان جون فلان کارو کردم،چقدر دوسش دارم و فلان

کلا مردا ببینن با مادرشون خوبی اونام با تو خوب میشن

اول ازدواجته اگه با مادر شوهرت بد باشی ،شوهرت ازت فاصله میگیره و تنها میمونی تو شهر غریب

فعلا نمه نمه برو پیشش مثلا یه روز بعد اتمام کارای خونت برو خونشو جارو کن،روز بعدش برو مثلا گردگیری کن ولی زیاد لفتش نده برگرد خونت

و پیش شوهرتم بگو که رفتی و کارای خونشو کردی،بعضا شام زیاد بپز برین پایین و کنار اون بخورین اونم تنهاس دیگه پیره کلی هم ثواب کردی 

جلو چشم شوهرت محبت کن حس کنن دوسش داری رابطتون عالی میشه

مثلا من خودم به مادر شوهرم میگم مامان جون 

برا ابجیش و داداشش چیزای کوچیک میگیرم و پیشش تاکید میکنم که انقدر دوسشون دارمممم تا مثلا این کفشو دیدم گفتم برا ابجی بخرم و...

لطفا دعا کنین برام🥺💔

جوری نباش که فک کنه غلام حلقه به گوششیهر روز برو و سر بزن ولی ۲۴ ساعتی اونجا نباشبعدم پیش شوهرت هعی ...

بخدا عزیزم ، چند روز پیش غذا درست کردم بردم پایین خیلیم خوشمزه بود می‌دونم از دست پختمم خوشش میاد ولی دو قاشق خورد بعدشم نوشابه ک تو لیوانش بود ریخت تو بشقاب 😐

چکار کنم ک روم حساب ببرن ، حداقل کمتر دخالت داشته باشه تو زندگیم بخدا ب عروسی رفتنمونم گیر میده میگه ...

بستگی داره شرایط رو باید بشناسی کجا بگی کجا سکوت کنی. ولی باید با همسرت دوتایی همراه باشین تا بتونی راه ببری. سکوت درباره زندگی همیشه جواب میده. کسی درباره ت چیزی ندونه. زندگی دونفره یعنی فقط دونفر ازش خبر دارن

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!