2821
2789

اون خبری ندارم. من گمام شدم. دارم زندگی میکنم مجردم. 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قطعا مثل زمان دوستی نیستیم اما خب الان یه بچه داریم و همو دوست داریم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

هیچی. 

یه مدت از من کمک میگرفت تو قضیه ازدواج و مشکلاتش منم خیلی جدی بهش راه حل میدادم بدون حسادت 

بعدم دیگه اسممو نیورد 

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

حدود پنج سال ازش میگذره می‌دونم که نامزد کرده 

من که مشغول به کارم شدم سرگرم کارم اونم آخرین بار چند روز پیش یادم بهش افتاد رفتم اینستاشو ببینم دیدم کلی پیج ترمیم و سقط اینا فالو کرده بود 😂 

داد و میده

چرا برا من حتی پیامم نداد. من این قدر بد بودم..

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز