2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

889 بازدید | 60 پست

ولی میترسم از خدا میترسم از جهنم بعد این جهنم

شوهرم آدم عوضیه کتکم میزنه فوش میده محدودم میکنه بهم تهمت هرزگی میزنه صب وقتی از خواب بیدار شدم شروع کرد که تو هرزه هستی تو دیروز رفتی از پشت دادی اومدی چقدر با این حرفش سوووختم بهم میگه چرا بدون اجازه من خودتو شیو میکنی هر روز بهم تهمت میزنه که با کسی رفتی این کارو کردی اون کارو کردی که الان نمیتونم بنویسم چون واقعا خجالت میکشم به قران 

نمیتونم طلاق بگیرم چون خانوادم پشتم نیستن حمایتم نمیکنن و یه بچه ی معصوم دارم که وابسته منه هر روز دارم زار زار گریه میکنم وخدا رو صدا میکنم ولی دریغ از یه صدا یه نشونه،چقدر امام حسینو صدا میزنم ولی هیچکس جوابگوم نیست میگم خدا چرا منو افریدی و رها کردی ب حال خودم امروز همش تو فکرمه خودکشی کنم و همه چیو بنوبسم رو کاغذ ولی ترس از خدا و نگاه های معصوم بچم اجازه این کارو بهم نمیداد دیگه نمیدونم چیکار کنم درمانده شدم جز خدا پناهی ندارم

میگن اگه چهل نفر درحقت دعا کنن حاجت روا میشی میشه در حقم خواهری کنید دعا کنید از شر این نامرد راحت بشم یا خدا اونو بکشه یا منو خلاص کنه🙏🙏

میشه هر کی دعام کرد لایک کنه التماستون میکنم دعام کنید خواهراااا عاجزم ب خدا😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ای روزا خیلی درد دارم میکشم و همش تو فکرمه و از اون دنیا و خدا میترسم دیگ صبری برام نمونده خیلی دارم جلو خودم میگیرم ایشالله ک خدا دستمون بگیره عزیزم🕊️🤍

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻

خب شوهرتوبکش حیف خودت نیست

هر لحضه دارم زره زره اب میشم ونابود میشم یه زن ۲۹ ساله افسرده که اجازه نداره ب تمیزی خودش برسه تا اگه افتادم مردم نگن چه زن کثیفیه که خودشم تمیر نمیکرد😭😭

منم ای روزا خیلی درد دارم میکشم و همش تو فکرمه و از اون دنیا و خدا میترسم دیگ صبری برام نمونده خیلی ...

پس کی قراره بگیره اخه من الان میخوام دستمو بگیره الان میخوام کنارم باشه پناهم باشه صدای شکستن قبلمو خودم میشنوم و خدا همینجوری داره تماشا میکنه 

هر لحضه دارم زره زره اب میشم ونابود میشم یه زن ۲۹ ساله افسرده که اجازه نداره ب تمیزی خودش برسه تا اگ ...

حتماخودش کاره ایه که داره به توتهمت میزنه میگن بدکرداربداندیشه همینه به نظرم الکی خودتوتوجیه نکن که خونوادم پشتم نیستن وفلان وبهمان طلاق بگیروخودتوبچتوراحت کن اگه شرایطتوبگی حتماخونوادت درک میکنن

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
مهریه ات رو نمیشه بزاری اجرا بندازی زندان؟

میترسم ازش عرضه هیچ کاریو ندارم 

هفته ی پیش انقد کتکم زد دید جیگرش حال نمیاد اورد اب ریخت رو بعدش دوباره زد که شدت درد بیشتر بشه

اشکام نمیزاره بنویسم بخدا😭