2777
2789
عنوان

خدای من خدای تو خدای همه

118 بازدید | 4 پست

یادمه یه روزی دوره ی نوجوانی 

به عنوان دروازه بان داخل یه تیم فوتبال بودم که مسابقه ای حساس داشتیم ! 

با تمام وجودم از خدا میخواستم که گل نخورم و بچه ها گل بزنن و برنده ی مسابقه بشیم! 

نتیجه ی اون بازی رو بردی در پی نداشت و باختیم ! 

اونجا بود که فهمیدم تیم مقابل هم خدایی داشت و هیچ دخالتی هم نداشت ! 

یاد گرفتم جای این که از خدا بخوام تلاشم رو بیشتر کنم 

نه تنها فقط تو بازی 

بلکه تو تمام مراحل زندگیم! 

این که جایگاهی رو مد نظر دارم 

باید تلاش کنم و تلاشم رو بیشتر کنم 

یاد گرفتم هر چیزی که می‌خوام رو با تلاش پی در پی بهش برسم ! 

وگرنه افراد دیگه ای هم هستند که اون جایگاه و موقعیت و .. رو دوست داشته باشن ! 

همه هم خدا دارن و خدا برای همه ام هستش! 

به قدرت و مهربونیش هم شکی نیست 

برگی هم از درخت بدون اجازه اش به زمین نیفته! 

ولی اینطور یاد گرفتم که بیکار نیست بشینه ببینه به کی کجا بده یا نده و... 

یه سری قوانین تو این دنیا حاکم هستش که رسیدن و نرسیدن و موفق شدن و نشدن هر انسانی نسبت به شرایطی که داره دست خودش هستش!! 

ممنون بابت تایمی که گذاشتید 👌🙏

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

چند تا تاپیک هاتون خوندم 

من خیلی دوست دارم تجربه و نصیحت های دیگران بشنوم البته نه هر فردی😅 حس کردم شما از اون دسته افراد هستید که ارزششو داره ازشون چند تا توصیه و نصیحت بخوام🙏

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا تاپیک هاتون خوندم من خیلی دوست دارم تجربه و نصیحت های دیگران بشنوم البته نه هر فردی😅 حس کردم ...

بقیه اش رو هم بخون 😊🙏

هر وقت حس کردی کمکی از دستم بر میاد مشکلی نیست بپرس

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بقیه اش رو هم بخون 😊🙏هر وقت حس کردی کمکی از دستم بر میاد مشکلی نیست بپرس

مرسی ممنون 

فعلا نصیحت یا توصیه به منِ ۲۰ ساله چی دارین؟😅

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند