2777
2789
عنوان

شما بیشتر از چه کسی توی زندگیتون ضربه خوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه منطقی باشم همه خانواده و بعد همسرم اما درواقع تقصیر خودمه. چون اولویت خودم نبودم چون ترسیدم ازاینکه حقمو بگیرم.

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

واسه کوچکترین چیزها مسخره ام میکنن، طرز غذاخوردنم، راه رفتنم، حرف زدنم، کار کردنم، اونقدی که اشکم درمیاد،برای همین خیلی احساس ضعیف بودن میکنم، این منو خیلی اذیت میکنه، نمیخوام اینطوری باشم، کمک کنید لطفا

مثلا من برای خواهرم وقت میزارم، براش برنامه درسی مینوسم، بجای تشکر، حتی هرجا میره میگه اره خودم نوشتم، درحالی که من چند ساعت وقت گذاشتم واسش برنامه نوشتم، ولی خب من به روش نیاوردم. 

اونقد اوقات سختی رو میگذرونم توی خونه، اونقد که دوست ندارم کنارشون بشینم، باهاشون غذا بخورم، یا حرف بزنم. من قبلا اینطوری نبودم چند ماهی هست اینطوری شده، الان حتی حمام کردنم رو هم 2ساعت طول میدم که نبینمشون🥲خیلی حس بدی دارم. 

طبیعی است موقعی که باهاشون صحبت میکنم تنش ایجاد میشه. علاوه بر اون جایی ندارم ک برم، 23سالمه ویه دخترم

من هیچی نمیخوام ازشون فقط محبت ساده واینکه منو همینطور که هستم بپذیرن. 

عزیزم خدا چقدر دوستون داشتهنگاه کنین کلا تو منطقه ی امنتون باشیندوستای خوبی پیدا کنیندرس بخونینبالاخ ...

من الان شاغلم، 23 سالمه و خب ولی مدتیه مرخصیم، خب طبیعتا معلم، تابستون خونس، تا مهر ماه، منم تا اونموقع خونم، البته که شرایط با توی خونه و بیرون خونه بودم چندان فرقی نداره بازم اذیت میشم

هزاریامیلیون؟

هزار كه ارزش گفتن نداشت

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
طرز رفتارت اصلا مهم نیست باید سعی کنی ازین خونه بری هر طور رفتار کنی بازم اونا برات مشکل درست میکنن

اولش فکر میکردم با ازدواج کردن ازین خونه برم بهتره، حتی میخواستم با کسی که 12سال بزرگتره ازم، ازدواج کنم، اگه تاپیکمونگاه کنی میبینی، ولی بعد فهمیدم بدتر میشه

هزار كه ارزش گفتن نداشت

ماشالااااا....چه ادم عجیبی بوده😑😑🥺

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 
اولش فکر میکردم با ازدواج کردن ازین خونه برم بهتره، حتی میخواستم با کسی که 12سال بزرگتره ازم، ازدواج ...

نه ازدواج هم خوب نیست سعی کن همش بری سر کار پس انداز کنی حقوقتم لو نده بهشون چون ممکنه ازت بگیرن

ماشالااااا....چه ادم عجیبی بوده😑😑🥺

شناخت ادم ها خيلى سخت شده ١٥ سال كم نيست 

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد