2777
2789

من توی زندگیم به شخصه از نزدیکترین افراد توی زندگیم ضربه خوردم، پدرم، مادرم، خواهرم،،توی خونه ما پر از تبیعیضه،میخوام ازین وضعیت خلاص بشم، من آدم ساده و مهربونیم، بخاطر همین خیلی تحقیر میشم که احمقم و خیلی ضربه میخورم، زود گریم میگیره و دلم میشکنه، میخوام بهم بگین چطوری باهاشون باید رفتار کنم. 

همسرم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازکسی که هرروزتوایینه بهش زول میزنم...! 🥺

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

رفيق مذهبى نما بعد از ١٥ سال رفاقت ٦٠٠ تومن برادشت و رفت

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد                                  
رفيق مذهبى نما بعد از ١٥ سال رفاقت ٦٠٠ تومن برادشت و رفت

هزاریامیلیون؟ 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

عزیزم خدا چقدر دوستون داشته

نگاه کنین کلا تو منطقه ی امنتون باشین

دوستای خوبی پیدا کنین

درس بخونین

بالاخره 18 سالگی میرین دانشگاه از دستشون راحت میشین

از همه لحاظ به خودتون برسین

و مهربون باشین ولی در عین حال عزت نفس داشته باشین