2777
2789

بذار همه قضاوتت کنن، زخم زبون بزنن، نمک بپاشن، زیر آوار گیر کردی اونا به جای کمک کردن آجر پرت کنن به سمتت ولی اون بالایی می‌بینه همشو جوری به دهنشون می‌کوبه كه دیگه حرف اضافه نزنن...

نمی‌شه ، امکان نداره بشه، خودتو گول نزن این کار شدنی نیست، باید به خودت بیای و بیخیال شدن این کار بشی تهش پوچه...

تهش پوچه؟؟ 

مگه استغفرالله خدا تویی ك میگی تهش پوچه؟!

امروز خدا بهم ثابت کرد از زخم زبونا و نمک به زخم پاشیدنا نترسم چون خودشو دارم چون داره کمکم می‌کنه چون هزار تا نشونه برام فرستاد، اگه تو این تاپیک اومدی اگه تا اینجا حرفامو خوندی بی دلیل و اتفاقی نیست این یه نشونه اس اگه یه مشکلی داری ك بقیه میگن حل نمی‌شه از ته دلت برو با خدا حرف بزن ازش بخواه شاید طول بکشه یکم ولی جلو کسایی ك زمینت زدن بلندت می‌کنه ولی چون تو فقط تو گرفتاریا یادش می‌کنی اون داره طولش میده تا بیشتر باهاش حرف بزنی بیشتر به یادش باشی!

دمت گرم اوس کریم، دمت گرم با معرفت، فقط و فقط دیگه به چشمم به توعه.

علت سکوتم در برابر توهین بعضیا اینه که مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂✌🏻

خیلییی قشنگ بود

🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

وااای اره💔💔💔

خدا خودت یه نگاه کن ب زندگیامون🥺💔

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر این تاپیک ب موقع بود برام🥺🥺خدااایااا خودت میدونییی دیگ💜💜💜

خداجونم ب صاحب این تاپیک هم مثل همیشه نظر کن یا رب العالمین😘♥️

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

نیرویی که راه را بلد است، از شما مراقبت خواهد کرد..همان نیرویی که باعث می‌شود خورشید بدرخشد، علف رشد کند، و سیب‌ها تمام و کمال بر روی درختان رشد کنند. غذایی که ما رو تقویت می‌کند و پرورش می‌دهد، با عشق برای‌مان فراهم شده است.  ایمان داشته باشید. به آن نیرویی که راه را می‌داند، اعتماد کنید. این اولین قدم است.  داشتن ایمان و اعتماد کامل به آن پایان‌ناپذیر... او در درون شماست. او بیرون از شماست..او همه‌جا هست...

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ

تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی..

تنها جملاتی بود که میتونست یکم آرومم کنه توی شرایطی که هستم من فقط و فقط خدا رو دارم و چه خوب تکیه گاهی دارم و چه چه خوب رفیق و همدمی دارم پروردگار جهانیان حامی و پشتیبان و سرپرست منه ♥️

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

هر کس اذیتم کرد سپردم به خدا جوری زدشون که سرویس شدن گاهی درجا گاهی زمان برد به والله اینقدر با انتقام خدا حال میکنم که فقط وقتی کسی حرف ناراحت کننده‌ای بهم میزنه با سکوت خوشحالی رد میشم چون دیگه ایمان دارم به تلافیش

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ بود حرفات ولی صبر تا کی واقعاجای من میبودی چیکارمیکردی که حتی خانوادتم براشون مهم نیس که وجود ...

دقیقاً من جای خودتم ك همین زخم زبونا رو خانوادم بهم می‌زنن، ولی من خدا رو دارم اونا اهمیت نمیدن به من ولی اون بالا سری گره هامو باز می‌کنه 

علت سکوتم در برابر توهین بعضیا اینه که مریضای تیمارستان قابل ترحمن نه قابل تفکر😂✌🏻
قشنگ بود حرفات ولی صبر تا کی واقعاجای من میبودی چیکارمیکردی که حتی خانوادتم براشون مهم نیس که وجود ...

منم چندین سال اینطور بودم صبر کن باید وقتش برسه میبینی چطور زلیل میشن

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40