2777
2789
عنوان

من واقعا دلم میخواد بمیرم

226 بازدید | 13 پست

چرا؟؟ چون خودم اعتماد بنفس ندارم ولی بعضیا میان دندونامو میزنن تو سرم چون فک بالام جلوتر از فک پایینه و دندونای وسطیم بخاطر تصادف یکم خیلی کوچولو نوک شون شکسته و وسط شونم یکم سیاه شدن که خانوادم میگن ارثیه 😐 و منو نمیزارن برم دندونامو ارتودنسی کنم چرا؟؟ چون دختر عمو بزرگه دندوناشو ارتودنسی کرده و من نباید اون گوهی که اون خورده رو بخورم وضع بابامم دستش به دهنش میرسه اینجوری نیس که بگی بخاطر  فقیر بودن نمیره دندوناموو درست کنه به مامانمم. میگم میگه دندونات خیلیییییی خوبنننننننن 🫠 واقعا دیگه رد دادم چرا همش باید همه بهم بگن دندون اسکلتی 

حتی بابا بزرگمم میگه نگار تو نخند وقتی میخندی خیلی زشت میشی مگه من چه گناهی کردم که زیر دست این خانواده افتادم 🥺💔

امید وار ترین بودم آن هنگام که تنم آغوشته زخم و درد بود:))))

لمینت کن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم،به نیتی ک داری چله بگیر ک راضی شن بری ارتودنسی وراحت بشی از این وضعیت درکنارش با مامانت دوست شو وحرف بزن یجوری ک بره مخ باباتو بزنه ببین همه چی تلاش خودتو میخواد تنها راهت همینه ناامید نشو زود

تلش کن کاری هنری یاد بگیری و با پول خودت دندونات رو درست کنی

مشکل اینجاس همونم نمیزارنن واقعا من نمیدونم مگه یه دختر چی میخواد ازین دنیا ؟ بهشون میگم میگن نه مگه تو بی سر پرستی 

الهی بگردم،به نیتی ک داری چله بگیر ک راضی شن بری ارتودنسی وراحت بشی از این وضعیت درکنارش با مامانت د ...

چله ؟؟ کی اخه با چله حاجت گرفته که من بگیرم تا الان دوسه بار واسه یه موضوعی چله برداشتم ولی کو ؟ چیزی دیدم نه ندیدم بخدا که ندیدم 🥺😭

دیگه خدایی ارتودنسی چیزی نیست که بگی چشم وهم‌چشمی کردن یه کارواجبه برا اوناکه نیاز دارن من خودمم دندونام کجن واقعا لحظه شماری میکنم برا درست شدن واممون وزنگ بزنم نوبت بگیرم بخاطرش از خرید طلاهم گذشتم چون همه میدونیم زیبایی صورت مخصوص دندونا چقد به ما خانوما اعتماد به نفس میده نظراتو به مادرت نشون بده شاید به خودش اومد 

واسه چیزایی دیگ آروم آروم ازشون پول بگیر بعد جمع کن پولاتو یهو برو انجام بده

درضمن همین که سالمی خداروشکر کن که مهم ترین چیزه

الان،مگر اینکه برف بیادش که بشه آدم ساخت..ی آدم برفی...