2777
2789
عنوان

بازم بهش برگردم

101 بازدید | 13 پست

پسری ک ۲۹ سالشه،من سی سالمه،من شاغلم،اون تازه کار پیداکرده یه پرایدم داره،ولی خشکل و خوشتیپه،

قصدمون ازدواج بود ولی بهم زدیم چون فک کرد بهش خیانت کردم،درصورتی ک چیزی نبود،خیییییلی دوسم داره و وابستگی شدید داره،گاهی سیگار میکشه،

الان همش دنبالمه اسرار و التماس ک نمیتونم فراموشت کنم برگرد،نمیدونم چیکار کنم واقعا😔😔😔

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
تهمت خیانت به چه دلیل؟

اومد دنبالم از یه جایی دیگه اومدم بیرون،فک کرد بهش خیانت کردم..

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه پسر بیکار علاف بودم خیلیییییییی وابسته یه دختر خانم مستقل میشدم.

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

من مربی ورزشم

اونم سرکار میرفت،کارشو عوض کرد،ولی واقعن عاشقمه از رفتاراش فهمیدم

چون میگه سرکار نرو خودم خرجتو میدم

چرا فک میکرد خیانت کردی شکاکه یا سوءتفاهم بود

میگه درموردش صحبت میکنیم

اما رو رابطم با افراد مختلف حساس بود

اون نسبت به شما سوءظن داره این مشکل ساز میشه برات

میگه از عشق زیادم نصبت بهت هست

:/اعتماد پس چیشکاکه؟

همجا میرفتم،اون یروز بهم گفت شبش خاب دیدم خیانت کردی،صبحش اومد دنبالم گفت خیانت کردی