یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه دار شدن چیزی نیست که دکتر بتونه جواب کنه چه زن هایی رو دیدم که امکان بارداری صفر بود اما الان بچ ...
من چند ساله راه دکترام، یه بار سقطم کردم نموند برام، دخترای فامیل از من کوچیکتر همه بچه دار شدن، من تو حسرت موندم، اونقدر از دنیا دلم گرفته که دلم میخواد زودتر بمیرم دیگه این شرایط تحمل نکنم
من چند ساله راه دکترام، یه بار سقطم کردم نموند برام، دخترای فامیل از من کوچیکتر همه بچه دار شدن، من ...
جاریم سه بار سقط کرد یکیش سر هشت ماهگی سقط کرد الان دوتا دختر داره مامانم سه بار سقط کرده الان سه تا ایم ناامید نشو عزیزم سخته ولی میگذره خودتم مقایسه نکن
جاریم سه بار سقط کرد یکیش سر هشت ماهگی سقط کرد الان دوتا دختر داره مامانم سه بار سقط کرده الان سه تا ...
چی بگم خیلی حال روحیم بده، اینکه همه یه جور نگات میکنن و تو دلشون میگن آخی ببین چ با حسرت بچه های ما رو نگاه میکنه، یکی بهم میگه چرا بچه نداری... خیلی دلم میخواست بچهدار بشم زندگیم گرم بشه...