2777
2789
عنوان

پارتنرم برا تولدم آیفون گرفته ولی نمیدونم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 32 پست

نخواستیش بدش من 

پسرای دورم پول آدامسم میگیرن از آدم 

اونوقت دوس پسرای مردم آیفون کادو میدن 

احتمالا موقع شانس دادن من دشویی بودم

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ادامش جا نمیشد تو کامنتا نوشتم،من کاری نکردم که اینطوری هدیه بده میخوام ازتون کمک بگیرم که بف ...

عجب

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

واقعا منظورشو نمیفهمم بهش چی بگم ،بگم اگه واسه جواب مثبت میخوای پسش بگیر؟🫡🫤

تو که خودت یه ماشین مدل بالا داری آیفونم باید داشته باشی دیگه واسه چی آیفون خریده دوباره واست

تو که خودت یه ماشین مدل بالا داری آیفونم باید داشته باشی دیگه واسه چی آیفون خریده دوباره واست

ایفون که دارم،۱۳ خالیه برا خودم و این اومده ۱۳ پرومکس گرفته درحالی که میدونه یه مدل آیفون دیگه دارم

کلا باید بهش پس بدی.و بگی من تو تصمیم گرفتنم با وجود این هدیه دچار مشکل میشم.دو روز دیگه هم که بهش نه گفتی و ازدواج کردی با شخص دیگه دچار مشکل میشی.اگر هم بله بگی بهش هی تو زندگی میگه تو عاشق پول من شدی نه خودم

خب اگر جوابت مثبت نیست پس چرا باهاش موندی؟😐

در واقع جوابم مثبته،ولی بین دوراهی موندم اگه ازدواج کنم مطمئنا از دانشگاه عقب میوفتم و کارمم سخت تر میشه از طرفی دوسشم دارم