2777
2789

از طریق اپل ایدیم فهمیدم اصله ، و ۱۲۰ تومن پولشو داده

یه مدت پیش ازم خاستگاری کرده بود ولی هنوز جوابشو ندادم،چرا واقعا باید بیاد ۱۲۰ تومن بده برام آیفون بگیره ؟🙁وقتی ازش میپرسم میگه همینطوریییی🫤

شاید فکر میکنه بله میدی

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چکار کنیم ؟ میخواهیش یا نه ؟

دعا کنیم بهم برسید یا چی ؟

دقیقا چه کاری از ما بر میاد ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
الان باید بگیم خوشبحالت؟😅اینم تاپیک زدن داره واقعا؟😅

ببخشید ادامش جا نمیشد تو کامنتا نوشتم،من کاری نکردم که اینطوری هدیه بده میخوام ازتون کمک بگیرم که بفهمم منطورش از این کار چی بوده