2777
2789
عنوان

از وقتی بیدار شدم حالم بده😭

305 بازدید | 16 پست

تورو خدا کسی بلده خوابمو تعبیر کنه؟؟؟

خواب دیدم یکی از عزیزامو از دست دادم مراسم خاکسپاریشه

انقد تو خواب صدا جیغا زیاد بود داشتم سکته میکردم 

انگار واقعی بوده 

همینجور ک داشتم گریه میکردم یه آدم سبز پوشو دیدم اون سمت میگن امام حسینه😭یا امام حسین قربونت برم😭😭😭

دوییدم سمتش چنتا موجود سیاه دستامو میگرفتن ک بهش نرسم😭😭😭

ب هرجون کندنی بود خودمو بهش رسوندم لباسشو تو دستم گرفتم بهش التماس میکردم ک هیچ اتفاقی برا خونوادم نیفته 😭😭 اونم فقط دست کشید تو سرم دیگ بیدار شدم

من اصلا آدم معتقدی نیستم از وقتی بیدار شدم حالم خیلیییی گرفته اس همش گریم میگیره😭😭😭

توروخدا اگ کسی بلده تعببرشو بهم بگه

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیره عزیزم نگران نباش ...

پس اون موجودات سیاه چی بودن😭

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎
تعبیرش اینه دخترخوبی هستی فطرتت پاکه سمت چیزای بدنرو امام حسین بهت نظرکرده_مرگ عزیزت هم توخواب عمرش ...

قربون امام حسین برم 

پس اونا چی بودن نمیزاشتن من بهشون برسم😭

من اصلا اهل نماز و حجاب نیستم 

الان خجالت میکشم از امام حسین😭

چه حس ناب و قشنگی من بودم مدام همون یه تیکه که اقا دست کشیده با دست هروز میکشیدم سرم ..هیچی نیست دست ...

انشالله ک خیره😭💖

پس اون موجودات سیاه چی بودن😭

اونا شیطان یا چیزهای  منفی بودن که میخوان تو رو از اهل بیت دور یا دلسرد کنن 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

به جون خودم تعبیرش زیارته چند سال پیش خواب دیدم رفتم خونه بابام در خونه همش بنر سیاه تسلیت بود وسط کوچه همه موهای خورم کندم رفتم داخل هفهمیدم دور از جون داداش وسطیم فوت شده تعبیر این شد اربعین هموسال داداشم رفت کربلا بعد همه کوچه بنر زیارت قبول شد تعبیر اینکه من بیشتر از همه عزارار بودم این بود من خیلی داخل مجلس کار کردم اینقدر که خسته شدم

اعمال و گناهاته البته ببخش ک میگم

بزرگترین گناه من اینه ک هفت ساله با یه پسر تو رابطم 

ولی رابطه جنسی نداریم 

به جون خودم تعبیرش زیارته چند سال پیش خواب دیدم رفتم خونه بابام در خونه همش بنر سیاه تسلیت بود وسط ک ...

انشالله ک تعبیر هم برا من خیر باشه😭💖

بزرگترین گناه من اینه ک هفت ساله با یه پسر تو رابطم ولی رابطه جنسی نداریم

خب حتما خدا دوست داره ک یا ب ازدواج ختم یشه یا اینک ولش کنی  ی چیزی هست ک خدا در قالب خواب بهت گوشزد کرد وخداهم دوست داره هرچه هست داره بهت میگ ک ترک کن  اون نمیزارن ب نور برسی جر ترک 

ببخشید تورخدا ازم ناراحت نشی ایطوری برداشت کردم از خوابت