2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تند تند زدن باعث اسیب میشه درد گرفتن فرق داره با اینکه فشار رو حس کنی

اگه فشار رو حس کنم منطورت اینه مکث کنم فکر کنم چربیم تبدیل به عضله میشه اما من مبخوام لاغرشم

اگه فشار رو حس کنم منطورت اینه مکث کنم فکر کنم چربیم تبدیل به عضله میشه اما من مبخوام لاغرشم

اخه ببینین شما اکه میخواین وزن زیادی کم کنین اصلا بدنسازی فعلا مناسب شما نیست سراغ رشته های چربی سوز تر برین

و اینکه اگر توی دستگاه وزن درستیو انتخاب کنین که سبک نباشه اصلا نمیتونین تند بزنین

و عضله یک چهارم چربی فضا اشغال میکنه و باعث کم کردن سایز میشه

اصلا همچین چیزی نیست اگه میخوای پاهات لاغر شه اصلا پا نباید بزنی

وقتی ورزش میکنی چربی و کالری از کل بدنت کم میشه و اون قسمتی که ورزش میدی وقتی چربیای بدنت به اندازه ی کافی کم بشن، شروع میکنه عضله سازی. که پروسه زمان بریه و اب کردن چربیش یه ساله تموم میشه ولی عضله سازی بخواد شروع شه چندسال طول میکشه 

اخه ببینین شما اکه میخواین وزن زیادی کم کنین اصلا بدنسازی فعلا مناسب شما نیست سراغ رشته های چربی سوز ...

ببخشید من توی خونه ورزش میکنم بعد مثلا حرکات ورزشی داخل خونه با تمرکز زده بشه باعث چربی سوزی میشه؟ یا حتما باید یه کلاس برم؟

اخه ببینین شما اکه میخواین وزن زیادی کم کنین اصلا بدنسازی فعلا مناسب شما نیست سراغ رشته های چربی سوز ...

درسته یک ساعت فیتنس میرم بعد اون نیم ساعت با دستگاه کار میکنم و دستگاه سبک تند تند میزنم