2777
2789
عنوان

دارم از دست مادرم دیوونه میشم

191 بازدید | 8 پست

۱۶ سالمه و تایم پریودیم گذشته ک هنوز نشدم

یعنی باید دیروز یا امروز بشم اما هنوز نشدم

بهم شک کرده . چپ چپ نگام میکنه.. اخه من بدبخت حتی با دوستامم نمیزاره برم بیرون همیشه پیش سایه شم چرا اینکارارو میکنه

"عرب" اصالت منه🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی بدن انسان ساعت که نیست و مامانتم مطمئنا خودش در طول زندگی‌ش این مورد رو داشته که عقب بیفته. بعدم ققط مگه به خاطر بارداری عقب می‌افته؟ به خاطر بیماری هم می‌افته و مامانت قاعدتا باید بدونه. اگه فقط نگاهه شاید مشکل جای دیگه‌ایه.

خدایی بدن انسان ساعت که نیست و مامانتم مطمئنا خودش در طول زندگی‌ش این مورد رو داشته که عقب بیفته. بع ...

اهوم درسته

من ۵ ساله ک پریود میشم تا حالا اصلا عقب نیوفتاده و همش تنظیمه و دقیقا رو همون تاریخ پریود میشم پس چرا الان نشدم؟ طبیعیه؟

"عرب" اصالت منه🌹

اهوم درستهمن ۵ ساله ک پریود میشم تا حالا اصلا عقب نیوفتاده و همش تنظیمه و دقیقا رو همون تاریخ پریود ...

اره عریزم تا ۷ روز که طبیعی طبیعیه ولی اگه خیلی بیشتر شد و نشونه خاصی مثل ترشح یا درد نداشتی، تا یک ماه عقب افتادن هم میگن مشکلی نیست ولی اگه به ۱۵ روز ۲۰ روز کشید برو دکتر سونو میدن بهت. ممکنه از استرس باشه یا حتی اختلال هورمونی. آب و هوا هم حتی موثره. 

اره عریزم تا ۷ روز که طبیعی طبیعیه ولی اگه خیلی بیشتر شد و نشونه خاصی مثل ترشح یا درد نداشتی، تا یک ...

اگه نشدم دقیقا مشکلاتش چی میتونه باشه؟

"عرب" اصالت منه🌹