2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون باید صفحه رو بکشی پایین سمت راست نمره هر درسو تایید کنی بعد اخر صفحه بزنی تیک تاییدو

من همه این کار ها رو کردم   بله هر درس زدم  تایید پایین صفحه رو زدم چاپ  کد رهگیری داد  صفحه یعد پیام داد اطلاعات شما با موفقت ثبت شد   ولی باز صفحه اول اون مدلیه   برای خیلی ها باز اون میاد

من همه این کار ها رو کردم بله هر درس زدم تایید پایین صفحه رو زدم چاپ کد رهگیری داد صفحه یعد پیا ...

انقدر که سال کنکور استرس ثبت نام کنکورو ثبت نام ترمیم و هزار کوفت کشیدم استرس درسو نکشیدم 

یه سایتو نمیتونن مدیریت کنن

انقدر که سال کنکور استرس ثبت نام کنکورو ثبت نام ترمیم و هزار کوفت کشیدم استرس درسو نکشیدم یه سایتو ن ...

دقیقا  سایت ایراد داره   طراحیش  امشب بعد  دو روز اینقدر تو نی نی سایت همه گفتن  رفتم دوباره چک کردم  دیدم هنوز صفحه اول اینجوریه   اما مراحل رو که میرم جلو  همون جوری که انجام دادم مونده  کد رهگیری سر جاشه   پیام آخر هم میاد که اطلاعات ثبت شده 

دیگه جیکارش کنم

مال منم اون دوتا تیک خورد کدرهگیری هم داد بی زحمت رفتی کافینت ب منم خبر بده

رفتم 

دوباره چک کردم مثل اول دوتا تیک خورده

تایید شده، همه مراحل‌رو انجام دادیم دیگه چکار باید بکنیم،

مشکل از سایت خودشونه

دیگه وقتی کد رهگیری داده و تایید پایین نمرات زدی پیام داد شما با موفقیت اطلاعات خود را ثبت کردید ت ...

درسته

من کافی نت رفتم  بازم دوتا تیک خورده، چون قبلا که تایید کردیم اینجوری نبود برای همین نگران شدم

انگار برای همه همینه، مهم کد رهگیریه

چون باید صفحه رو بکشی پایین سمت راست نمره هر درسو تایید کنی بعد اخر صفحه بزنی تیک تاییدو

انجام دادم ولی بازم دوباره وارد میشم همونه

من کانال کنکوری چک کردم گفت کد بده یعنی انجام شد

درستهمن کافی نت رفتم بازم دوتا تیک خورده، چون قبلا که تایید کردیم اینجوری نبود برای همین نگران شدما ...

مرسی خبر دادی  

بله چند نفر دیگه هم اینجوری بودن     اینها آخر ما رو دیوونه میکنن

انجام دادم ولی بازم دوباره وارد میشم همونهمن کانال کنکوری چک کردم گفت کد بده یعنی انجام شد

منم تو کانال کنکوری پرسیدم   بچه ها گفتن مال اونها هم دو تا تیک خورده 

فکر کنم مهم پیام آخر که میده هست   اطلاعات با موفقیت ثبت شد  کد هم میده

درستهمن کافی نت رفتم بازم دوتا تیک خورده، چون قبلا که تایید کردیم اینجوری نبود برای همین نگران شدما ...

یعنی منم دیگه نرم کافی نت خیالم راحت باشه؟ الان باز واسه شما همون صفحه میاد؟