2777
2789
عنوان

شما بودید جدا میشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی جاهایی کوتاه اومدم که زندگیم به جدایی نرسه، اما دیدم هر چی بیشتر کوتاه میام باید بیشتر عقب‌نشینی ک ...

من پنج ساله ازدواج کردم و تازه دارم از زندگیم و شوهرم راضی میشم یعنی باد پنج سال تازه میتونی بفهمی زندگیت خوبه یا نه من تا 2سال پیش تصمیم طلاق داشتم ولی هی به خودم صبر دادم و تلاش کردم درست کنم زندگیمو بچه نیاوردم از حقم نگذشتم یه چیزای کوچیکو چشم پوشی کردم و کل محبتمو گزاشتم پای شوهرم یه جاهایی ساست به خرج دادم 

یه جاهایی که شرایطش بود ناراحتیمو کامل به شوهرم گفتم و الان تازه میبینم اگر طلاق میگرفتم هیچوقت نمیتونستم این زندگیو تجربه کنم و الان تصمیم دارم بچه بیارم به ززندگیم 

میخوام بهت بگم زود تصمیم نگیر خیلی طول میکشه تا زنو شوهر قلق همو بفهمن و رام هم بشن 

اراده داشته باش میشه😊💖💖💖
شوهر های ماهم چنگی به دل نمیزنن..داریم زندگی می‌کنیم و تحمل میکنیم دیگه

من اهل تحمل کردن نیستم، جایی که بهم احترام گذاشته نشه و حالم توش خوب نباشه نمیتونم دوام بیارم... شاید یکی از علت هاش اینکه مستقل هستم ... البته واقعا قصد جسارت به شمارو ندارم شاید من تحملم کمه😞

من پنج ساله ازدواج کردم و تازه دارم از زندگیم و شوهرم راضی میشم یعنی باد پنج سال تازه میتونی بفهمی ز ...

باور کن اگه من مشکلم به تنهایی خودش بود هرگز جدا نمی‌شدم...من شدم ارتش یک نفره که باید با یک خانواده چند نفره که همیشه طرفدارش هستن بجنگم، که البته اصلا جنگجو هم نیستم و فقط به تنهایی تو خودم میریزم... تو همین دو سال من نابود شدم... تا پنج سال دیگه هیچی ازم نمی‌مونه 

با من کاری کرده که خانوادم مخالف سرسخت طلاق هستن الان میگن جدا شو... هممون دیگه ازش ناامید شدیم

بله شاغلم و مستقل اما بازم دوست نداشتم که جدا بشم، اما تلاشم نتیجه نداد

چرا دوست نداری ؟!  دوسش داری دقیقا چیشو ؟! از حرف مردم میترسی ؟! وقتی شوهرت بهت بی احترامی میکنه بیشتر پشت سرت حرف میزنه تا وقتی ک طلاق گرفتی 

پسرم   
باور کن اگه من مشکلم به تنهایی خودش بود هرگز جدا نمی‌شدم...من شدم ارتش یک نفره که باید با یک خانواده ...

یعنی با خانوادش مشکل داری 😢خیلی سخته متاسفانه چون خانواده شوهر من باهامون کاری ندارن نمیدونم چی بگم تا کمکت کنم ولی میتونم بفهمم که سخته دخالت های خانواده ها عزیزم ببین اگر فک میکنی اون احترام وسط برداشته شده و هیچوقت درست نمیشه و طلاق به صلاحته طلاق بگیر طلاق گرفتن هیچ عیبی هم نداره کار درستو انجام بده بدون در نظر گرفتن حرف دیگران اصلا اطرافیان برات مهم نباشه گلم انشاا‌‌‌..عاقبت بخیر بشی❤️

اراده داشته باش میشه😊💖💖💖
چرا دوست نداری ؟! دوسش داری دقیقا چیشو ؟! از حرف مردم میترسی ؟! وقتی شوهرت بهت بی احترامی میکنه بیش ...

منظورم اینه با اینکه تو زندگیم خوشحال نبودم و کاملا از لحاظ مالی مستقل بودم اما دوست نداشتم طلاق بگیرم و امید داشتم که زندگیم درست بشه، اما الان کاملا موافق جدایی هستم... از حرف مردم ترسی ندارم، خداروشکر طوری زندگی کردم که الانم همه به شوهرم میگن تو لیاقت این زن نداشتی

یعنی با خانوادش مشکل داری 😢خیلی سخته متاسفانه چون خانواده شوهر من باهامون کاری ندارن نمیدونم چی بگم ...

بخاطر همین میگم که شما چند هیچ از من جلوتر بودی، شما دو نفری مشکلتون حل کردین اما وابستگی شدید همسرم به خانوادش و سم پاشی خانوادش علیه من باعث شده منو دشمن خودش بدونه

ممنون از دعای خیرت🌿 امیدوارم زندگی شما هم هر روز قشنگتر از قبل بشه

بخاطر همین میگم که شما چند هیچ از من جلوتر بودی، شما دو نفری مشکلتون حل کردین اما وابستگی شدید همسرم ...

دورت بگردم عزیزم 

ب خدا شوهر من اوایل کا باهم تو یه ساختمون بودیم از سر کار میومد اول میرفت اونجا صب بلند میشد اونجا بود هرجا میرفت اونجا اول از مهمونی برمیگشتیم ولی باید اول میرفتیم اونجا ولی من زیاد حساسیت نشون نمیدادم چون میگفتم شاید منم بودم اول میرفتم اونجا نمیدونم که خیلی گیر نمیدادم ولی گه گداریم میگفتم که اول بیا خونه من از همه بیشتر منتظرم مامانت باباتو داره ولی الان تا من نرم پاشم نمیزاره اونجا یعنی اگر تنها بره فک میکنن که ما باهم قهر کردیم چی بگم اخه هرکی یه مشکلی داره خدا بزرگه انشاا‌‌‌ هر چی به صلاحته گلم 

اراده داشته باش میشه😊💖💖💖
باور کن اگه من مشکلم به تنهایی خودش بود هرگز جدا نمی‌شدم...من شدم ارتش یک نفره که باید با یک خانواده ...

خب جدا شو ديگه چي ميخاد ب سرت بياد 

فوقش در بدترين حالت  با يكي مث همين ازدواج ميكني اما حداقل شانست رو امتحان كردي و بخودت فرصت دادي و بعدا پشيمون نميشي

البته معمولا ديدم ازدواجهاي بعدي بهتر از قبلي هست شما هم انشالا برات بهتر ميشه سنت هم خوبه واسه جدايي و شروع يك زندگي مشترك خوب و بچه دار شدن 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

دورت بگردم عزیزم ب خدا شوهر من اوایل کا باهم تو یه ساختمون بودیم از سر کار میومد اول میرفت اونجا صب ...

بنظرم یکی از علت های که تونستی زندگیتو بسازی این بود که خانواده همسرت دخالتی تو زندگیت نداشتن. اما من اولویتش نبودم و نیستم و برای هر کاری باید اجازه خانوادش بگیره... 

ممنون گلم🌷

خب جدا شو ديگه چي ميخاد ب سرت بياد فوقش در بدترين حالت با يكي مث همين ازدواج ميكني اما حداقل شانست ...

بله منم خودم فکر میکنم جز جدایی راه دیگه ای برام نمونده.‌‌.. البته من هرگز به ازدواج بعدی فکر نمیکنم آسیبی که از این ازدواج خوردم نمی‌ذاره هرگز به کس دیگه ای اعتماد کنم 🥺

منظورم اینه با اینکه تو زندگیم خوشحال نبودم و کاملا از لحاظ مالی مستقل بودم اما دوست نداشتم طلاق بگی ...

انشاالله برات زندگی خوبی  رقم میخوره به خدا امید داشته باش 

پسرم