2777
2789
عنوان

نگاه کردن مردا به عکس های نامناسب در فضای مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 20 پست

زشتی و پلیدی نما داره.اون جوش رو ۸۰ درصد میبینی.درصورتی که ۱ درصد صورتت رو زشت کرده بود فقط.موفق باشی

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم تو اصن حالتو بد نکن بگو خوبه منم برم فیلم ....ر ببینم خوشت میادبنظرم بهش بگو که اون کانالو دید ...

بهش گفتم الان که دیدم خیلی هم خودمو غمگین نشون دادم ولی دیگه شلوغش نکردم و عادی هستم باهاش ولی فقط خدا می‌دونه که می‌خوام سر به تنش نباشه خیلی قلبم شکسته کاش یه راهی وجود داشت جلوی خودشونو بگیرن مردا 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم الان که دیدم خیلی هم خودمو غمگین نشون دادم ولی دیگه شلوغش نکردم و عادی هستم باهاش ولی فقط خ ...

عزیرم این موضوع اصلااااا موضوع بزرگی نیست که بخای به خاطرش ارامش خودتو شوهرتو بهم بریزی

شاید چشمش به اون کاناله خورده و دو تا پستاشو نگا کرده فقط

چرا انقد موضوعات و کوچیک رو بزرگش میکنین و ب خاطرش کلی حرص میخورین اخه

اصلا خودتو اذیت نکن عزیزم🤍🤍

عزیرم این موضوع اصلااااا موضوع بزرگی نیست که بخای به خاطرش ارامش خودتو شوهرتو بهم بریزیشاید چشمش به ...

اره بزرگ نیست ولی اعتماد بهش ندارم دیگه قرار گذاشته بودیم قبلا که تو فضای مجازی این چیزا رو نگاه نکنیم😄