2777
2789

هر چی میدونید بگین حالم خیلی بده فکرشو بکن با چه شور و ذوقی سالها منتظر عمل باشی بعد بری و اینطوری داغون بشه😭حالم خیلی بده بچه ها من واقعا بینیم مشکل داشت که رفتم عمل استخونی بود نوکش غضروفی الان قسمت استخونی باریک ولی از یه قسمتی که به نوک میرسه گررررررد و بزرگ و انگار گوشتیه این درست میشه😭😭😭

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس بفرستی ببینم شاید خودت حساس شدی

چسب روشه الان عزیزم اینقدر بده ازش عکسی نگرفتم😭😭😭تا وقتی هم چسب روشه خیلی خوبه 

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
چهار ماهه منم عمل کردم ورمش زیاده از بس انحراف داشت دکتر گف ورمت دیر میخوابه

منم ۱۳روزه

منم ۱۳روزه

اووووو 13 روز بعد میبنی داغونه افتضاحه قیافه افتضاحه هنوز خیلی کار داری الکی خودتو ناراحت نکن این بینی این قیافه خودت نیستی هنوز

تا دوماه بعد یه طرف بینی من بزرگ بود تازه تازه درست میشه

اووووو 13 روز بعد میبنی داغونه افتضاحه قیافه افتضاحه هنوز خیلی کار داری الکی خودتو ناراحت نکن این بی ...

خدا از دهنت بشنوه😔اخه با خودم میگم قسمت استخونی چطور باریک و بدون ورمه این چرا اینطوریه اصلا انگار با هم نمیخونن😔😔

خدا از دهنت بشنوه😔اخه با خودم میگم قسمت استخونی چطور باریک و بدون ورمه این چرا اینطوریه اصلا انگار ...

مامانم میگه بینیتو میدیدم میگفتم خدایا ینی اینجوری بزرگ میمونه نوکش 

میگ دیگ ب خودتم نمیگفتم ک ناراحت نشی

الان خیلی بهتره ولی ورم داره همچنان 

نوک بینی تا شش ماه کار داره 

دندونای من تازه دارن از بی حسی درمیان

مامانم میگه بینیتو میدیدم میگفتم خدایا ینی اینجوری بزرگ میمونه نوکش میگ دیگ ب خودتم نمیگفتم ک ناراحت ...

شما چند وقته عمل کردی؟منم دندونای بالا بی حس و لب بالامم بی حسه نمیشه خندید اصلا دندونامم معلوم نیست😄دیشب از غصه اینقدر گریه کردم🤧

شما چند وقته عمل کردی؟منم دندونای بالا بی حس و لب بالامم بی حسه نمیشه خندید اصلا دندونامم معلوم نیست ...

من الان سه ماهو 25روزه

لطفا لطفا به اینه نگا نکن زیاد

دندونات اره بی حس میمونن فعلا 

یه طرف صورتت و دندونات زودتر خوب میشه طبیعت صورته

پشت لبم جاده چالوس بود تا یه مدت ینی شبیه میمون بودم قشنگ 

بینی یه طرفش ورم زیاد افتاده تر نوک بینی کوفته و سفت

عجله نکن به مرور قیافت بهتر میشه کیف میکنی 

من الان سه ماهو 25روزهلطفا لطفا به اینه نگا نکن زیاددندونات اره بی حس میمونن فعلا یه طرف صورتت و دند ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده که دلمو آروم کردی و وقت گذاشتی🥺دقیقا دغدغه هام همین بود پشت لب افتاده و دندونای بی حس و نوک بینی سفت و گرد و پر ورم....امیدوارم همون نتیجه که دوست داری بگیری❤️🌹

مرسی عزیزم خدا خیرت بده که دلمو آروم کردی و وقت گذاشتی🥺دقیقا دغدغه هام همین بود پشت لب افتاده و دند ...

قربونت برم♥

عمل بینی واقعا صبوری میخواد برای کسایی مث ما ک مو رو از ماست میکشیم این دوران زجره