2777
2789
عنوان

چرا باید یه زن شاغل باشه

176 بازدید | 19 پست

همیشه میبینم میگن زن لزومی نداره شاغل باشه ولی چرا؟

چون باید پشتوانه ی مالی داشته باشه چون اگر تو زندگی مشترک خیانت دید بتونه جدابشه و زندگیشو جمع کنه و ی حداقل زندگی برای خودش و بچش تامین کنه .مثل همین تاپیکی ک خانمه میگفت شوهرم همچی تمومه اما خیانت کرده اگر طلاق بگیرم چیکار کنم بچمو چجور بزرگ کنم .مستقل بودن زن همینجاها کمکت میشه تا توسری خور نباشی تامجبور به تحمل حقارت زندگی بای خائنو نکشی

این حرف شما کاملا درسته

اما از یه بعد دیگه اگر قرار باشه امورات منزل و بچه ها رو رسیدگی کنه واقعا سخت مشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

زمانی شاغل بودن زن خوبه که همسرش ادم باشه و همه کار ها روی شانه های خانم نباشه هم بیرون کار نکنه هم خونه. 

شوهر بزور نفرسته سرکار پول ازش بگیره و تنبلی کنه.

اگر فقط برای پس انداز بره سر کار عالیه وگرنه پررو کردن مرداس فقط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید نیست همه جیز بستگی به شرایط زندگی زن و خودش داره

اون مشگل هم با مسائل همسرداری و مدیریت خانواده به احتمال خیلی زیاد قابل حله

وگرنه این همه دیدیم زن شاغل طرف هم خیانت کرده یا چمیدونم دعوا کرده کتک زده ال کرده بل کزده خب جه فایده داشته غیر از تامین بقاش؟

همه آدم ها هم خائن و کتک زن نیستن

گاها نابلدی های دو طرف به این جا میکشدشون

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

حق

ولی بنظرم کارهای داخل منزل هم باید تقسیم بشه

نه اینکه هم خانوم بیرون کارکنه وباز همه کارهای منزل روی دوشش باشه

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

اگر دوطرف شاغل باشن باید کارا تقسیم بشه

اینم درسته باید تقسیم شه ولی در واقعیت این تقسیم نمیشه

خیلی کم پیش میاد مردها همکاری کنن

برا همینه ک برا خانمها واقعا سخت میشه

من پدرم همیشه کمک مادرم می‌کرد.چون مادرم شاغل بود حتی آشپزی هم می‌کرد. اما همسر من اصلا کمک ک نمیکنه حتی کارهای شخصیش هم انجام نمیده. حالا فکر کن من سر کار هم میرفتم واقعا زندگیم وحشتناک میشد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".