2777
2789
عنوان

مقایسه بی تی اس و گروه سبتان

232 بازدید | 19 پست

گروه بی تی اس از سال 2010 شروع به کار کرد و خیلی هم موفق شد بیشترین مخاطباش دخترهای نوجوان و جوان هستن تما ایدل های بی تی اس مرد هستن اونا برای جذب بیشتر مخاطبان آرایش و عمل زیبایی انجام میدن سبک اهنگ هاشونم پاپه و موضوع عاشقانه و شاد دارند و از اهنگاشون هارت بیت لایت و ما تایم و توکیو و.... اشاره کرد اهنگ های اونا نوع مشخصی نداره و کلا می تونن در باره هر موضع عاشقانه و شاد بخونن درک و مفهومی که هر شخص از آهنگ هاشون داره متفاوته 

اما گروه سبتان معروفیت کمتری نسبت به گروه بی تی اس داره و تمام خوانند های سبتان مرد هستن سبک اهنگ های اونها متال هستش بیشترین مخاطباش پسرا جوان و اقایون هستن اونها در مورد جنگ های تاریخی و جنگ های جهانی اهنگ خوندن اهنگ های گروه سبتان مفهوم و معنی خاصی داره و حس اون جنگ رو خیلی خوب به مخاطباش میده از جلمه اهنگ هاشون حمله به مردان مرده و نگهبانان نگاه مقدس، بیسمارک پادشاه هفت اقیانوس بارون سرخ لشکر ارواح و... اشاره کرد اونا چند آلبوم دارند که میشه به آخرین مقاومت( افرادی که شکست خوردن امام مردانه وار خودشونو فدا کردن)قهرمان (افرادی که برای کشورشون حماسه آفریدن) اشاره کرد اهنگ های اونا توی فیلمها بازی ها و مراسم های یاد استفاده میشه

زندگی سخته برای همین سختیه که زیبا شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😑ول کنین تروخدا

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

خب چون علاقه به بی تی اس اقتضای سن نوجوانه 

بخاطر اینکه نوجوان دنبال پیدا کردن شخصیه که درکش کنه و بی تی اس چه توی حرف هاش چه توی رفتارش این حس رو به نوجوان میده

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟