2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه همسایه روانیو

334 بازدید | 16 پست

با ساک و کالسکه و بچه گریون دارم میرم خونه خواهرم،با هزار بدبختی درو پشتم خیلی معمولی بستم اومدم تو کوچه یهو همسایه طبقه اولی که یه زن ۵۵ ساله ست با تاپ شلوارک پرید بیرون که واااای درو آروووم ببند چته هوووی

برگشتم نگاش کردم که ببینه وضعمو چقد خودم درگیرم

میگه هووووی با توام میشنوی

سر تکون دادم اومدم

زنیکه روانی میبینه بچم یه لحظه ساکت نمیشه

خودم تو گرما اسیرم

اگه میگف آرومتر ببندید درو میگقتم ببخشید دستم بنده شرمنده ولی صداشو انداخت تو سرش وسط کوچه

این لعنتیا خودشو شوهرش دنبال دعوا میگردن همسرم هی میگه محلشون نذار

ولی دائم به پروپام میپیچه زنه

چیکار کنم خسته شدم اونا صبخونه ان ماهم تازه تمدید کردیم

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍
وسایلتو میذاشتی زمین درو میبستی خب اونم بیشعور بوده

بابا درو معمولی بستم

بچه تو کالسکه نمیموند فقط بغل وایمیسه اصلا خودمم کلافه شدم بودم

اینکه طرف لخت بپره بیرون خنده داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نگو ولش کن . اتفاقی افتاده بود که اینقدر ناراحت بودی؟؟

اتفاق که زیاد ریخته سرم عزیز

بچه از دیشب تب داشت صبح تازه تبش اومده بود پایین اصلا نخوابیدم

گفتم ببرم خونه خواهرم اونو دوس داره سرش گرم میشه

این همسایه بار اولش نیست گیر میده

چندشب پیش شوهرش به شوهرم گفته بچتون نصفه شبا بدو بدو میکنه صدای پاش میاد

شوهرمم گفته بچه ما هنوز نمیتونه راه بره چه بدو بدویی

گفته پس زنت میدوعه یا خودت

اتفاق که زیاد ریخته سرم عزیزبچه از دیشب تب داشت صبح تازه تبش اومده بود پایین اصلا نخوابیدمگفتم ببرم ...

🤣🤣🤣وااای خدااا میخواستی بگی ازه دنبال هم میکنیم  ملت دیوانه ان ولش کن ج نده

کلا نباید برمیگشتی نگاش کنی 

ب باسنت میگرفتی حنجره جر دادنشو

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

میگفتی هوییی هفت جد آبادته کوری نمیبینی بچه وسایل یهویی در رفت دیگه در عمدی نبوده ک مثل آدم میگفتی معذرت خواهی میکردم پاچه بگیری عین خودت سگ میشم برات فکر نکن با عربده کشی خبریه انسان باش بلد نیستی ب درک نپیچ پر پا من

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  

ما یه همسایه سمی داشتیم همین الان اسباب کشی کرد رفت کلی ذوق کردم . 😁😁 سه تا بچه ی شرررر داشت . ایشالا شمام صاحب خونه بشید از اونجا برید 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

یکبار جوابش بده ادب شه 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
🤣🤣🤣وااای خدااا میخواستی بگی ازه دنبال هم میکنیم ملت دیوانه ان ولش کن ج نده

جواب ندادم پررو شدن هی یه تیکه ای میندازن

امیدوارم گورشونو گم کنن برن ازینجا

کلا نباید برمیگشتی نگاش کنی ب باسنت میگرفتی حنجره جر دادنشو

بخدا اصلا نفهمیدم با منه

من رسیده بودم سر کوچه

زنک جرعت نمیکنه جلوی خودم جیغ جیغ کنه

گذاشت دور شدم لخت پرید بیرون عرض اندام کنه

میگفتی هوییی هفت جد آبادته کوری نمیبینی بچه وسایل یهویی در رفت دیگه در عمدی نبوده ک مثل آدم میگفتی م ...

بخدا از ترسش گذاشت من رسیدم سر کوچه بعد اومد داد و بیداد کرد

وضع منو هرکی میدید دلش میسوخت،خودم ۱۵ ساعت بود نخوابیده بودم بچه هی گریه گریه یه دستم ده کیلو ساک یه طرق کالسکه

حالم میزون بود میرفتم یقشو میگرفتم حیف که ترکیده بودم اونموقع

ما یه همسایه سمی داشتیم همین الان اسباب کشی کرد رفت کلی ذوق کردم . 😁😁 سه تا بچه ی شرررر داشت . ایش ...

خوشبحالتون واقعا چه حس خوبیه

خدا از دهنت بشنوه عزیزم❤️❤️