2777
2789
عنوان

به نظرتون کار آرایشگره خوب نبود

78 بازدید | 9 پست

موهای من وحشتناک خشکه.حتی موهای خودم بدون رنگ

رفتم پروتئین کردم ک سالم بشه.اما بعد دوبار شستشو کلا از بین رفت.بهش گفتم،گفت جنس موهات خیلی خشکه و پروتئین جواب نداده.بیا بوتاکس کنم.رفتم بوتاکس کرد،البته دیگه ازم پول نگرفت

اما بوتاکس هم بعد دو هفته از روموهام رفت و الان همون موهای وز و خشک رو دارم

میدونم آرایشگره کارش درست بود،یعنی چون میدونم جای خوبی آموزش دیده بود و تازا کارم نیست و هرماه آبدیت میره

اما چرا موهام اینطور شد اخه

حالم از موهام بهم میخوره.همیشه رو هواست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقتا خشکی مو بخاطر کمبود ویتامین و یا بقیه مواد مورد نیاز بدن . یا حتی بیماری . باید ازمایش خون ...

پارسال دادم

همه چیزم اوکیه

هرشب قرص آهن میخورم

مولتی ویتامین ،ویتامین دی،ویتامین سی،ویتامین بی

اینا تو برنامه هفتگی هست

پارسال دادمهمه چیزم اوکیههرشب قرص آهن میخورممولتی ویتامین ،ویتامین دی،ویتامین سی،ویتامین بیاینا تو ب ...

قرص خاصی نمیخوری؟ هورمونی یا تیرویید و...؟ قرص واسه بیماری چیزی

چون اینجوری خشکی قطعا ریشه اش برمیگرده به بدنت

قرص خاصی نمیخوری؟ هورمونی یا تیرویید و...؟ قرص واسه بیماری چیزیچون اینجوری خشکی قطعا ریشه اش برمیگرد ...

فقط قرص جلوگیری از بارداری میخورم.همین

اونم دوسال پیش قطع کردم صورتم ترکید از جوش و خرابی

بعد یکسال دوباره خوردم