2777
2789

بستس دارع چقد دوسش داشتی چقد باهم بودید هرچی رابطتتون عمیق تر بوده بیشتر طول میکشه

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستس دارع چقد دوسش داشتی چقد باهم بودید هرچی رابطتتون عمیق تر بوده بیشتر طول میکشه

خیلی دوسش داشتم ازدواجی بودیم پسرعممه کلی سختی کشیده بودیم این آخریا من دیگه رد داده بودم

خیلی دوسش داشتم ازدواجی بودیم پسرعممه کلی سختی کشیده بودیم این آخریا من دیگه رد داده بودم

با چیزایی ک گفتی زمان بیشتر میبره

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

خب اگه ازدواجی بود چرا تموم شد

هر روز دعوا میکردم سر سختیایی که کشیده بودم سه سال گریه کردم خون دل خوردم کار بزنه آخر که زد تهش خرج زندگی مجردیشو میداد باهاش گفتم من این همه سال عذاب کشیدم تو کاری بشی بری خرج زندگی خودتو دراری بعد قدرشناس نبود میگفت میخواستی نمونی پام خودت خواستی تهش هم بهم گفت تو باید قدرشنلس باشی که‌ کثافت کاری نمیکنم گفتم اون وظیفته دیگه دعوامون شد کات کردم

خب چقدر باور کن تمام کارای عادیمو دارم با دلشوره انجام میدم خیلی سخته

میدونم ولی باید زمان بدی