2777
2789

ردنمیکنم

چون دیگه بهترازاون نمیاد

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اصلا آمادگی ازدواج ندارم ، تجربه بدی داشتم اصلا دیگه دلم نمیخواد ازدواج کنم میترسم از ازدواج دی ...

بنظرم ترس نداشته باش.. بزار بیان صحبت کن حرفاتو بزن اگر شرط و شروطی داری رو بگو.. ترس که دلیل بزرگی نیست.. به هرحال باید روبرو بشی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چرا ، شاید بیاد

بهت قول میدم نمیاد

به این خوبی نمیاد

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
هم سنیم درکت می کنم یکم جلو برو باهاش اگه دیدی خوب نبود بهونت جور میشه رد می کنی وگر نه خوب بود ال ...

شم مجردی ؟ اگه بخوای بهونه بگی رد کنی چی میگی هنوز با طرف روبه رو نشده باشی ندیده باشی ؟ من الان نمیخوام ازدواج کنم باز دوباره تو چاه میافتم

درباره قد و وزن و کارش و مذهبش بپرس بعد از اینا ایراد بگیر

تا جایی که میدونم تو یک شرکتی کار میکنه و یک مغازه هم داره ، ۲۸ سالشه و ماشین داره ، خونه نداره ولی مادرش یک ساختمون سه طبقه داره که یک واحد بهش میدن قد و وزن و نمیدونم مذهبی هم معمولی هست نه خیلی خشک مذهبی نه خیلی آزاد 

آخه من که هنوز نگفتم طرف چیه کیه ، از کجا فهمیدی خوبه ؟ 😂 صرفا ظاهرا خوبن اونم مثلا مامانم خالم میگ ...

تایپیکت نوشتی خواستگارخوب