وقتی مثلا یمدت زیاد از رابطمون میگذره دیگه حوصله طرفو ندارم برام خسته کننده میشه بااینک همین ادم ترکم کنه دق میکنم یهو زوم میشم ب قیافش میگم این چیه من باهاشم...
کاربر آقا😊 من همون کرمی هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان 4ماهه با یه پسرم قصدشم ازدواجه خیلیم تواین مدت بهم محبت کرده کلیم باهم خوبیم شرایطشم خوبه اما ن ...
طبیعیه چون منم همینجوریم پسره بهم محبت کنه حالموبپرسه توجه کنه بهم اگربی توجهی کردیه مدت حالم بدمیشه یه مدت ولی دیگه به چشم نمیادخودشوازچشمم میندازه قشنگ بادوری کردنش
یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه
اینجوزی حس میکنم هیچوق نباید ازدواج کنم همیشه حسرت رابطه طولانی میخوردم ولی الان نمیدونم چرا این مدل ...
خوبه چون اکثرا پسرام همینجوری هستن یعنی خیلی راحت میتونن دختری رو که یه روز عاشقش بودن و براش میمیردن یه روز بی هوا بی خبر ول کنن برن چون یه بهترشو پیدا کردن