2777
2789

سلام عزیزان

ممنون میشم اگر کسی حالت مشابه من رو داره راهنماییم کنه.

یک ماه پیش خیلی تو پاهام درد داشتم و تیر میکشید و کمرمم درد میکرد رفتم دکتر  ام آر آی نوشت گفت دیسک شدید داری و خیلی منو ترسوند گفت به نخاعت خیلی فشار اورده و اگه عمل نکنی کم کم عضلات پایین کمرت از کار میفته. 

یک هفته ای مسکن و گاباپنتین خوردم درد پاهام کلا رفت.

فقط وقتی خیلی طولانی نشسته باشم رو زمین یه کوچولو پاهام درد میگیره.

در ناحیه کمرم وقتی دراز کشیدم یا نشستم و تکیه دادم اصلا دردی ندارم.

فقط وقتی طولانی راه برم یا بدون تکیه گاه بشینم درد میگیره.

اما دکتر گفت اینکه قبلا درد داشتی الان نداری شاید اعصاب پات ضعیف شده و این خوب نیست.

حالا کسی مثل من بوده؟

باید عمل کنم یا صبر کنم علائمم شدید بشه؟

میترسم به نخاعم آسیب برسه اگه عمل نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما کسی مورد من رو نداشته؟اینطور که دیسک شدید باشه ولی درد نداشته باشه.اما دکتر بگه خطرناکه عمل ک ...

عزیزم شما چکار کردی عمل کردی یا نه دکتر ب مادر منم اینجوری گفته ی دکتر گفته عمل کن خطر داره تا خوب بشی ی دکتر گفته عملت خیلی ریسک داره 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

سلام خوبی..

من ۱۳ سالمه وحدود یک سال تمام پادرد دارم تا الان ۳ تا دکتر رفتم اولی گفت داری قد میکشی و ویتامین D3 بهم داد دوست بابامم دکتره گفت داره قد میکشه یه امپول بهم داد گفت دردت کمتر میشه اما هیچ تاثیر نداشت دردش طوری شد که شبا گریه میکردم تا صبح 

رفتم یه متخصص عصب عضلات گفت برو ان آر آی بده منم ام آر آی دادم جوابشو براش برم گفت هیچیت نی دوتا قرص بهم داد یکی ملوکسیکام برای بعد ناهار با یه چی دیگه اسمش یادم نی برای قبل خواب من تا یه مدت خوب بودم که دوباره دردم بدتر شد مت بیشتر مسکن میخوردم رفتم پیش یه دکتر دیگه ازمایشم ،سونگرافی از لگن و چیام و ام آر آی هم رو بهش نشون دادم گفت من با روش خودم کار میکنم اینا همه الکین منو معاینه کرد گفت به دیسکش فشار اومده باید تا یک ماه استراحت کامل باشه با سه تا امپول بهم داد با یه شربت و یه ویتامین D3

توعم برو پیش یه دکتر خوب اینشالا که چیزی نی البته امیدوارم تا الان خوب شده باشی 🙂