2777
2789
عنوان

بیماری خیلی عجیب من

180 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها 

من یه بیماری خیلیییی عجیب دارم 

من موقعی که ران هام موقع راه رفتن یا هر چی به هم میخوره کهیر میزنم نمی‌دونم هم دلیلش چیه خیلی هم میخوره و کلا حسرت دامن پوشیدن رو دلم مونده 😭

کسی بیماری مشابهی داشته می‌دونه درمانش چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کهیر نمیزنی، پاهات و ران هات تپله بهم یخورن. عرق سوز میشی

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
کهیر نمیزنی، پاهات و ران هات تپله بهم یخورن. عرق سوز میشی

عرق نمیکنم کلا 

بعد آخه اینطوری نیست یهو فقط تابستون اتفاق افتاده باشه 

یهو توی بهمن ماه میبینی شلوارک کوتاه می‌پوشم دوباره همون اشو و همون کاسه 

حتی اگه بغل زانو هام هم یکم به هم بخوره دوباره همون شکلی میشم

اره دوستم اینجوری بود رون هات حتما چاقه لاغر کن دیگه بهم نمیخورندوستم‌ اینجوری خوب شد

من تازگیا نزدیک ۱۰ کیلو لاغر کردم 

واقعا هم رونام تپل نیست حالا نمیدونم چرا این بین همه مشترکه

بازم مشکلم حل نمیشه 

من تازگیا نزدیک ۱۰ کیلو لاغر کردم واقعا هم رونام تپل نیست حالا نمیدونم چرا این بین همه مشترکهبازم مش ...

پس چجوری به دیگه میخورن 

کلا نباید بزلری همدیگه رو لمس کنن و موقع راه رفتن بهم بخورن 

مامان منم اینجوری کلا بدون شلوار نمیتونه

پس چجوری به دیگه میخورن کلا نباید بزلری همدیگه رو لمس کنن و موقع راه رفتن بهم بخورن مامان منم اینجور ...

من نمیدونم یعنی چی 

هر چقدرم آدم لاغر باشه 

دیگه بالاترین نقطه رونش به هم میخوره 

غیر از این باشه یعنی پای پرانتزی