2777
2789
عنوان

دخترم یکسره شیر میخوره😔

200 بازدید | 20 پست

دختر ۱۴ماهم همش در طول روز میچسبه به سینم غذا کم میخوره یکم بیشتر غذا میدم از دهنش میندازه بیرون گریه میکنه که فرار کنه،شیر پاستوریزه هم میدم دوقورت میخوره باز اشاره میکنه یه پیراهنم که شیر بده

وزنم تو دوهفته ۳کیلو کم تر شده بیشترم انگار عضلاتم تحلیل رفته پایین تنم باسنم پاهام خیلی لاغر شدن😣😖

استخونامم درد میکنن،شیر میخورم هرروز یک لیوان،جدیدا هم مسافرت بودم کلی اونجا پرخوری کردم

شیشه نمیگیره دخترم وگرنه بهش شیرخشک میدادم

برم باشگاه بدنسازی درست میشم؟

قدم۱۷۴وزنم شده۷۰

وزنت که خوبه !

مگه میخوای خرس گریزلی بشی :/

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دوران شیردهی طبیعیه..من دیگه آخراش داشتم تموم میشدم انقد که لاغر شده بودم. مولتی ویتامین مخصوص دوران شیردهی  فکر میکنم خوب باشه برات. بازم با پزشک مشورت کن

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

وزنت خوبه والا

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

فرم بدنت مثلث برعکسه 

برو باشگاه بدنتو روی فرم بیار

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
تو دوران شیردهی طبیعیه..من دیگه آخراش داشتم تموم میشدم انقد که لاغر شده بودم. مولتی ویتامین مخصوص دو ...

من پایین تنم آب شده بد هیکل معلوم میکنم،تخت شده باسنم😖وگرنه دور کمرم نهایت ۵سانت کم شده

فرم بدنت مثلث برعکسه برو باشگاه بدنتو روی فرم بیار

آره اما بیشتر مستطیلم،تو باشگاه میگفت مربی که مستطیلی،راسته ای،شونه هام اونقد پهن نیست مثلثی بشم 

آره قصدشو دارم نمیدونم تو شیردهی تاثیری داره یا بدتر عضلاتم آب میشه

شیر ماجان چیه؟از کجا بخرم؟

شیر غنی شده

هم بعضی داروخانه ها دارن هم بعضی فروشگاهای بزرگ و هایپر ها

اینترنتی هم میتونی تهیه کنی

من به شخصه تاثیرشو هم تو بارداری هم تو شیردهی دیدم

واااای خیلی بده ک بچه غذا نمیخوره مال منم اولش هیچی نمیخورد ۱۴ ماهشه اما الان کم کم دارم بهش میدم ک ...

فراررر میکنه جیغ میزنه..براش کارتون تو گوشی میذارم با نازو غمزه چند قاشق بخوره یا نخوره😏 روزی چند کیلومترم فقط راه میره تو خونه مداممم راه میره